HL линейни сифони за баня

1
Добави коментар
bg-maistor
bg-maistor

HL Удоволствие без бариери

 

Основен аргумент да се спрете на безпраговите душове досега беше преди всичко удобното безпрагово влизане в душ-пространството. Освен това обаче съществуват и други причини за избора на тази форма на отводняване на вашата баня. Моделите на HL Душ-канали, Серия HL50, HL къси Душ-канали HL52, HL Душ-блок HL530, HL Дизайнерски решетки, HL Душ-конфигуратор.

 

 

Както за ново строителство, така и за ремонтни работи, безпраговите душове предлагат, освен възможността за оптично пестене на пространство, преди всичко многообразна и индивидуална свобода на дизайна, която не се постига при „нормалните” душове. Започвайки с почти произволно избираемата форма на душ-пространството, свързана с безкрайното многообразие от плочки или подови покрития, до свободно избираемата форма и разположение на отводнителния елемент. Точково или линейно отводняване в равнината или до стената, предоставят за вас несравними възможности. Какво трябва да се вземе предвид при професионалното инсталиране на този модерен и съвременен вариант за душ, се предоставя ясно на изпълнителя или на този, който взема решението, в разбираема и прегледна форма от настоящата инструкция.

 

Какво трябва да се вземе предвид при професионалното инсталиране на този модерен и съвременен вариант за душ, се предоставя ясно на изпълнителя или на този, който взема решението, в разбираема и прегледна форма от настоящата инструкция.

 

 

HL50 in|line

Заради почти невидимият отводнителен канал от Серия HL in|line, елегантната баня или wellness-пространството се превръщат от една „необходимост” в „произведение на изкуството”, а и техническият ноу-хау не му отстъпва по никакъв начин.

 

 

HL in|line Ви предлага два модела

Отводнителният душ канал HL50W се монтира директно до стената, като завършек само на една равнина. Това изглежда добре и гарантира една перфектна връзка с хидроизолацията под настилката. Наклонът на пода е по посока към стената, като по този начин водата е отдалечена от сухата зона на банята. Големият дебит на оттичане 0,8 л/сек. се грижи допълнително за това, краката да бъдат на сухо.

Същото важи и за отводнителния душ канал HL50F, конструиран за равнинен монтаж. Разположението на отводнителния канал може да се избере индивидуално според вкуса и дизайнерския растер на плочките – дори и при мощните душове, големият дебит на оттичане гарантира една суха баня.

 

 

HL52 Къс отводнителен канал

 

Късият отводнителен канал HL52 е компактното решение и същевременно централният фокус за едно ново безпрагово изживяване под душа.

Дори и на техническо ниво не остават отворени въпроси – както при ново строителство или саниране, с минимална монтажна височина 108 мм. Тъй като зад дизайна се крие солидна и изпитана технология за оттичане. Тялото с маншет от полимер-бетон, с вградена стоманена армировка и полимерна мрежа, осигуряват опростен монтаж, както и гарантирана хидроплътност. Шумоизолиращите регулиращи винтове дават възможност за точното позициониране на тялото на канала и стабилното му закрепване към пода.

 

Характерен отличителен белег на този канал е неръждаемият капак с правоъгълен 6 мм процеп около него.

 

Освен това различно обработените повърхности предлагат много свобода на въображението за претенциозното използване в „жизненото пространство Баня”: драскана неръждаема стомана, полирана или черен мат, както и патинирана в бронз. Едно обстоятелство, което допълнително впечатлява най-вече строители и архитекти.

 

HL530 Душ – блок

 

Водата от душа се отвежда към стената, по този начин не прелива в сухото пространство на банята. Душ – блокът HL530 може да се приспособи за всеки размер на нишата чрез просто отрязване или удължаване.

 

Вграден е затвор срещу миризми тип „Primus“ Той предпазва срещу проникване на канални миризми, дори и без да има вода в сифона. Хидроплътна връзка с хидроизолацията на пода се постига чрез вграден слой по горната повърхност, напълно готов за полагане на плочки / настилка.

 

 

Може да разгледате всички модели линейни сифони за баня в нашият онлайн магазин.

Последно променена в Понеделник, 25 Ноември 2013 12:35