Прелестното тяло на Жизел по бански

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Жизел Бюндхен определено е еталон, що се отнася до перфектна фигура. Въпреки че роди само преди 11 месеца, моделът изключително бързо възстанови красивите си форми и само половин година след като малката Вивиан се появи на бял свят, бразилката започна отново да участва във фотосесии за редица издания и брандове.

Днешната статия обаче не е посветена на поредната професионална изява на модела, а на кадри, които самата Жизел качи в интернет и които разкриват моменти от семейната ѝ почивка в Коста Рика.

Бразилската прелест позира уверено пред обектива на съпруга си, Том Брейди, демонстрирайки нагледно защо е сред най-високоплатените модели на планетата вече толкова години.

На друга от снимките Жизел е запечатала изглед към своите крачетата и тези на малката Вивиан, която след по-малко от месец ще отпразнува първия си рожден ден.

Instagram / Gisele Bundchen Третият кадър включва Жизел, Том и Вивиан, най-вероятно щракнати от 4-годишния Бенджамин, който е по-голямото дете на двойката.

Ако тази статия ви е била интересна и искате да продължаваме първи да ви информираме за всичко най-любопитно, случващо се в света на знаменитостите, присъединете се към Jenite във Facebook!

Instagram / Gisele Bundchen