Обезобразиха кандидатка за „Мис България“

4
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Александра Михайлова стана жертва на пишман козметичка, която я обезобрази срещу 50 лева.

 

Кандитатка за конкурса „Мис България“ пострада при козметична манипулация в кв. Орландовци, стана ясно по време на предаване в една от телевизиите. Именно там лъсна истината за „специалистката“ Албена, която съвсем нормално реши да се покрие. Госпожата е не само козметичка, но и маникюристка, и фризьорка. Как се справя с тези дейности, не знаем, но сме потресени от случая на Александра, която дори лежа в болница.

Кандидат-миската решава да си инжектира витамин Е в устните при козметичката Албена, за която разбира от приятелка. Процедурата струва 50 лева, но няколко дни след това Александра се ужасява от вида си – устните й стават огромни, болезнени  и стряскащи. Тя, естествено, търси лекарска помощ и постъпва в Александровска болница, където остава цяла седмица.

 

 

Според лекарите хубавицата се е разминала със сериозно възпаление, което би могло да застраши дори живота й. Когато Александра вижда снимки на други момичета в подобно положение, тя взима решението да подаде сигнал. Желанието й е да предпази други момичета от това, което я сполетява.

Дерматолозите предупреждават, че витамин Е не бива да се инжектира в меки тъкани. Подобна манипулация би могла да нанесе сериозни вреди на здравето. Младите жени разчитат на морала на специалистите, а той понякога липсва.

Dama.bg съветва преди да решите да се разкрасявате с подобна процедура, да потърсите повече информация за използвания материал и за страничните ефекти.