Наръчник за кифли: Как да снимате дупето си

12
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Помните, че преди месец Ким Кардашиян „взриви интернет“ (Боже, колко обичаме този израз) със самоснимката на обилното си дупе. Ако сред читателките ни има мацки, които много искат да покажат на широката интернет общественост своето дупе, но не знаят как точно да го заснемат перфектно, предлагаме да следват нашия наръчник за кифли, чиято тема е „Как да снимате дупето си“.

Задна самоснимка с палав поглед

1. Застанете пред огледалото, но се обърнете на 75 градуса в гръб

Вижте на снимката, че дупето на Ким не се вижда в цялата си прелест. Тялото ѝ е под ъгъл. По този начин се постига оптическа илюзия за по-голямо дупе (Ким няма нужда от нея, но…).

2. Надупете се

Така дупето ви ще е по-близо до огледалото, а главата ви и останалата част от тялото ще са по-отдалечени. Така дупето отново ще изглежда по-голямо.

3. Свийте единия крак в коляното

Когато направите това, ще създадете илюзия за издължаване на тялото. Свийте в коляното крака, който е по-близо до огледалото и така ще акцентирате върху сгъвката на по-близката половина на дупето.

CollegeCandy

Кучешката – тук не е важно разположението на тялото спрямо камерата, а разположението му по принцип

1. Застанете на четири крака

Гледайте да не сте застанали успоредно на камерата. Нека предната част на тялото ви е обърната леко към камерата. Така дупето ви ще изглежда „изскочило“, а коремчето ви ще се скрие и ще създадете илюзия за много тънко кръстче.

2. Направете чупка в кръста

Предполагаме знаете, че гърбът на човек не е абсолютно прав. А и на снимки като тези, които обсъждаме тук, не бива да правите впечатление за гъвкавост като дъска. Целта ви е да се представите като пластично момиче с хубаво дупе. Затова направете чупка в кръста, която да „избута“ дупето ви нагоре.

3. Глътнете корема

Така ще направите триъгълник (както е обозначено на снимката), а наличието му е доказателство, че имате успеваемост.

CollegeCandy

За начинаещи

Ако не ви се занимава с ъгли, чупки и т.н., то може да вземете пример от кака ви Лейди Гага, чиято снимка идеално може да служи за учебник за начинаещи в сферата на снимките с дупета. Идеята е проста: обектите, които са по-близо до обектива, изглеждат по-големи. По-далечните обекти изглеждат по-малки.

1. Обърнете гръб на камерата изцяло

2. Нека дупето щръкне

Така то ще стане „обектът, който е най-близо до камерата“, което ще го направи да изглежда – точно така – по-голямо.

Генерални правила, валидни за всички:

1. В случай, че не сте забелязали от снимките – прашки, къси панталонки и всякакво бельо са препоръчителни. За такива снимки трябва да се наблегне на цялата красота на дупето, за което спомага подходящото облекло.

2. Препоръчително е да се използват филтри, защото никой не е перфектен. Все пак снимките ви трябва да са естетически издържани, а, както всички знаем, естетически издържаните снимки са просто умела измама.

3. Не се страхувайте да обуете и клинче. Ако е леопардово, още по-добре.