Погба: Юве ускори кариерата ми

1
Добави коментар
Juventino
Juventino

Пол Погба благодари на Ювентус за помощта при ускорението на кариерата му. “Треньорът ми има доверие и това ме кара да се чувствам спокоен.”

Picture: Sportmain.it

Той напусна Манчестър Юнайтед с безплатен трансфер, опасявайки се че Сър Алекс Фъргюсън не му гласува достатъчно доверие и не играе редовно, но това се промени доста бързо при Бианконерите и той се превърна в основен футболист в схемата на Конте.

“Дали Ювентус ми помогнаха да спестя време в развитието на кариерата си? Определено да, на 20 години съм и вече играх в Шампионската Лига, което говори само по себе си.”

“Треньорът ми има доверие и това ме кара да се чувствам спокоен на терена.”

Погба също така е привикан във френския национален отбор за изключително важните баражи срещу Украйна за Световното първенство в Бразилия догодина.

“В момента се подготвяме за следващия мач и се надявам да се класираме за Световното Първенство. Ще се постарая да дам най-доброто от себе си и вярвам, че треньорът ме извика за да придам по-атакуващ облик на отбора.”

“В Ювентус играя в по-атакуваща роля в сравнение с националния отбор, но това не е проблем за мен, да играя на друга позиция. Мога да се справя и с двете роли.”