Марица Родригес чака близнаци

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Марица Родригес е бременна. И бебето не е едно, а са две! Марица потвърди новината в телевизионно интервю пред „Телемундо“. „Много слухове се появиха относно това дали съм бременна. Със съпруга ми Джошуа планирахме да имаме дете след края на снимките на теленовелата „Съпруг под наем“, в която се снимах. И забременях веднага. Усетих, че дрехите ми стават тесни. Отидох на лекар и той потвърди. В момента съм в края на третия месец от бременността. Всичко е наред. Но симптомите са много силни, имам главоболие, не мога да спя, гади ми се непрекъснато. Майка ми беше тук за няколко дена и заедно отидохме при лекаря ми. Той ме прегледа и за моя изненада ми каза, че очаквам близнаци! Имаме близнаци в рода, майка ми е разбрала, че има близнаци по време на раждането, при мен е по-лесно, отсега се подготвям за появата на две слънчица“, разказва Марица.

Съпругът й Джошуа има две деца от първия си брак. Когато разбрал, че ще има още две деца, бил много изненадан. „Джошуа ме погледна и ми каза: Боже, не ми казвай, че са две! Не мога да повярвам!“ Беше щастлив и много развълнуван. Той иска двама сина, аз предпочитам момиченце и момченце. Но важното е да са здрави! Чувствам се благословена. Винаги съм мечтала да стана майка. Наистина благодаря на Бога, че сбъдва мечтата ми!“, доревява още бъдещата майка.

Марица и Джошуа са семейство от 2005 година. Той е продуцент в „Телемундо“. На зрителите у нас Марица е позната предимно в отрицателни роли, в които се снима в последните години. Първият сериал с Марица, който bTV излъчи, беше „Любов в пустинята“. Най-новата теленовела на актрисата е „Съпруг под наем“. Там тя отново е в отрицателна роля.