Джорджиа помляна в „Пирогов“, след като скочи на Киро Руския

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Джорджиа се забърка в поредна жестока драма. Певицата попадна в „Пирогов”, след като се оплака публично от бащата на детето си – криминала Киро Руския.

В края на миналата седмица фолкпевицата трябваше да бъде гост в тв предаването „Усещане за жена“, но в последния момент се обадила на екипа и се оправдала, че няма да дойде, той като е претърпяла инцидент – катастрофирала и е в „Пирогов“ с разцепена глава.

Според мълвата обаче Джорджиа е посетила спешния институт не след пътно произшествие, а защото е била брутално пребита!

Новината за „катастрофата” зловещо съвпада със заплахите й към Кирчо Руския, които тя отправи часове по-рано на фейсбук-страницата си: „Много се замислям дали да не разкажа пред цяла България за малка част от живота си… И то с цел да предпазя много жени да не попадат в ръцете на бившия ми мъж с гръмкото, „достойно“ именце Кирчо Руснака, или както го знаете – Руския. Мили дами, каквито и да сте, чуете ли този прякор, с 300 бягайте, това не е мъж, а пародия“, беше написала Джорджиа.

По-късно този пост бе изтрит от профила й в социалната мрежа, а след това последва и мистериозния „инцидент“. Певицата пък се оправда, че хакер е влизал във Фейсбука й и е написал нещата срещу бащата на детето й, с когото тя отдавна е в сложни отношения.

Припомняме, че Джорджиа и Руския се разделяха няколко пъти, като окончателната разлъка последва след изневяра на крими-боса с фолкпевицата Емануела.

„ШОУ” направи няколко опита да се свърже с певицата, за да разберем какво се е случило, но след като в петък ни каза, че е катастрофирала и ще се чуем по-късно, престана да вдига телефона си.