Изпълнителният директор на Агенцията по заетостта на конференция в Черна гора

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Изпълнителният директор на Агенцията по заетостта на конференция в Черна гора

Изпълнителният директор на Агенцията по заетостта Камелия Лозанова ще участва в Дванадесетата мениджърска конференция на Центъра за Обществените служби по заетостта на страните от Югоизточна Европа. Тя ще се проведе на 14 и 15 ноември 2013 г. в гр. Бар, Черна гора. Страните членки ще обменят опит по теми от общ интерес за преодоляване на проблемите, пред които е изправен пазарът на труда.

Камелия Лозанова ще направи презентация на тема: „Ролята на Обществените служби по заетостта за повишаване на нивото на конкурентноспособност на икономиката”. В изпълнение на политиката по заетостта в България, Агенцията по заетостта предлага следните услуги, които оказват влияние на конкурентноспособността на предприята: предоставяне на обучение на безработни и заети лица и осигуряване на субсидирана заетост, осигуряване на транспорт от и до работното място, насърчаване на предприемачеството, подобряване условията на труд в предприятията.

Екипът на Агенцията по заетостта ще направи и презентация, свързана с ролята на медиите за популяризиране на политиката по заетост. В лицето на медиите АЗ има важен партньор.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти