Обвиниха Димитър Борисов за побоя на дъщерята на Фатик

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Димитър Борисов
Сн.: БГНЕС

Бившият собственик на ЦСКА и съдружник в сметопочистващата фирма .“Титан“ Димитър Борисов вече е с обвинение, че е ударил дъщерята на Филип Найденов- Фатик.

Борисов ще отговаря, че е нанесъл лека телесна повреда на 16-годишната Адриана Тюркмен по хулигански подбуди. Това съобщава пред в.“Труд“ говорителят на Софийската районна прокуратура Петър Белчев. Мярката за неотклонение на Борисов е „подписка“.

Инцидентът стана в нощта срещу 27 август в столичното заведение „Пи Ем“. Адриана била ударена в тоалетната, откъдето Борисов излизал, олюлявайки се.

„Очаквах това обвинение и съм учуден, че прокуратурата се забави толкова. Това вероятно се дължи на известната бюрокрация и на отсъствието на г-н Борисов, който, доколкото знам, не е бил известно време в България“, коментира адвокатът на Адриана Константин Симеонов.

Борисов не вдигал телефона си. А адвокатът му Николай Беров научил от „Труд“ за обвинението. „Изненадан съм. Няма основание за това“, обясни той.

След това уточнил, че Борисов не е удрял Адриана. „Той я е видял да шмърка в тоалетната и като я питал какво прави, тя го е обидила с думата „педераст“. Той е блъснал вратата и тя се е ударила в нея“, каза Беров.

Неговият клиент първоначално отричаше, че изобщо е бил в заведението, припомня БГНЕС.