Мария пак e с краден клип / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски събития,…

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

За пореден път фолк певицата Мария е използвала чужда концепция като основна тема за видеото си, сигнализираха читатели на bliasak.bg.

Основна част от най-новия проект на певицата от „Пайнер“ – „Ти пак си тук“, е взаимстван от популярната на датската изпълнителка Медина – Vi To. Във видеото на световноизвестната певица двойки с различна възраст и сексуална ориентация си разменят нежности, точно като в клипа на Мария.

Освен това в края на видеото си Медина е облечена с дантелено боди и визията й напомня на тази на фолк певицата в „Ти пак си тук“. Приликата между двете видеа е огромна, с тази разлика, че клипа на датчанката е създаден преди няколко години и предшества този на Мария.

Припомняме, че това далеч не е първия случай, в който фенове на фолк дивата сигнализират, че тя дублира клипове на световноизвестни изпълнители. Един от последните й музикални видео проекти – „Лошо правиш“, бе копие на клипа на Риана Rude Boy.

Новини за Мария (Пайнер)
Интервюта с Мария (Пайнер)