VIVACOM с нов, уникален за България продукт HYBRID

3
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

VIVACOM пуска нов продукт без аналог на пазара в България. HYBRID e абонаментен план, който за пръв път предлага на потребителите гъвкавостта за контрол на разходите на предплатените пакети, съчетана с атрактивните условия на абонаментната услуга. Срещу 10 лв. на месец те получават 600 минути и 600 SMS към VIVACOM, още 30 минути към всички останали мрежи и неограничен интернет със 150 MB на максимална скорост. Планът ограничава изходящите повиквания след изчерпването на включените в месечната такса услуги, а клиентът може да заплати допълнително желана от него сума на принципа на предплатените карти и така да има пълен контрол над разходите си.

Ключово предимство на HYBRID e фактът, че след изчерпването на включените услуги или при желание да използва други извън включените в пакета, клиентът може за презареди баланс по сметката си, като за целта използва всички стандартни начини за презареждане на предплатена карта. Това дава възможност за гъвкаво управление на разходите, тъй като няма да му позволи да натрупа допълнителна сметка над своята месечна такса, а наличието на месечен абонамент ще му осигури освен много включени услуги и преференциални цени при избор на нов телефон.

Новата хибридна тарифа е специално създадена за млади хора между 14 и 25 години, които искат да комуникират с всички и навсякъде, без да се притесняват от големи сметки.

Снимки: vivacom

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Съосновател и Управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг SocialEvo.net. Запален по всичко свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest Foursquare. Член на журито на „БГ Сайт 2011“. Член на журито на Класацията за „Най добра Българска Facebook страница“. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи. Популярен като @rainmakertom в социалните мрежи.
Social media, online marketing, Tech, Mobile