Ралица Бежан представя видеото към песента “Вали“

18
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

На 20-ти ноември музикалните фенове ще имат възможността да се насладят на режисьорските умения на Иван Юруков и на новото видео „Вали“ на Ралица Бежан. Събитието ще стартира в 20 ч. в Sofia Live Club.

Харесай страницата ни във Facebook

Подкрепа на певицатa-актриса ще окажат много от колегите й, сред които Филип Аврамов и Николай Станоев. Режисьор на видеото е познатият от сериала „Столичани в повече“ Иван Юруков.

Видеоклипът е новият проект на Ралица Ковачева-Бежан – певица и актриса с над 30 роли в театъра. Ралица е възпитаник на НАТФИЗ. През 1997 г. завършва висшето си образование със специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“ при проф. Крикор Азарян, доц. Тодор Колев и Николай Поляков.

Лицето й е познато от множество реклами, кино и телевизионни продукции, последната от които е „Стъклен дом“. Няма как да не разпознаете кадифения й глас, който звучи в до болка познати сериали като: „Женени с деца“, „Семейство Флинтстоун“, „Две момчета и едно момиче“, „Живот след развод“, „Моите мили съседи“ и др.

В момента дублира новия сезон на хитовия сериал „Малки, сладки лъжкини“.

Песента „Вали“ включва различни стилове, като fusion, breakbeat, drum and bass, chill out, funk, dubstep и pop. С няколко думи песента може да се опише като модерно градско звучене с премерена нотка на носталгично потропващи по перваза капчици дъжд.

Текстът и музиката на песента са дело на Ралица Бежан с професионалната подкрепа на Иван Ковачев, а аранжиментът е на Алекс Нушев и Калин Жечев.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It