Ревматолог – Пловдив

1
Добави коментар
fairmen
fairmen

Д-р Величка Попова специалност Ревматолог.

Работи в МБАЛ „Каспела“ и в ДКЦ 1

Адрес ул.”София”№64 Град Пловдив Област Пловдив

Телефон: 0879/221-129  сл.тел – 032/645-997 /701 Уеб сайт: zdraveopazvane.fox7.bg

Д-р. Попова завършва висшето си образование в МУ„Пловдив” през 1996 година.

Тя прилага  лечение на ревматологичните болести  по най-съвременните методи за системно и локално лечение, като пулсова терапия, биологични средства, локално лечение с изотопи и химични агенти. Използва се методика за диагностика на опорно-двигателния апарат: магнитно резонансна томография, компютърна томография, остеодензитометрия и други.   Медицински услуги: -прегледи -консултации -ставна ехография -оценка и подготовка на болни за скъпоструващо биологично лечение на възпалителните ставни заболявания-Болест на Бехтерев,Псориатичен артрит,Ревматоиден артрит -вътреставни апликации -изследване на кристали при кристални артропатии (подарга,псевдоподагра и др.)

Курсове и специализации: Курсове по ставна ехография (български и международен) Курсове по остеопороза и дензитометрия Курсове по абдоминална ехография Специалност по „Вътрешни болести”-2005г. Специалност по „Ревматология”-2012г.

Презентации и доклади от конгреси и конференции: „Съюз на учените”Пловдив,EULAR-2012,2013 и други. Научни интереси: -възпалителни ставни заболявания (Болест на Бехтерев,Псориатичен артрит,Ревматоиден артрит) -системни заболявания на съединителната тъкан -системен лупус еритематозус -прогресивна системна склероза – мекотъканен ревматизъм -остеопороза

Членство в научни дружества: „Българско дружество по ревматология” „Българско дружество по ултразвук”

Владее руски и английски език.

Ако имате нужда от ревматологична помощ, д-р Попова е отличен специалист  отличаващ  се с висок професионализъм и всеотдайност.

МБАЛ „Каспела” Адрес: ул.”София”№64

Вижте по-голяма карта

 

ДКЦ 1 Адрес: пл.”Понеделник пазар” №5

Вижте по-голяма карта