Вашият перфектен,оригинален и луксозен подарък за истински мъже!!! – ИСТОРИЧЕСКИ РЕПЛИКИ НА ОРЪЖИЯ С ПРЕДНО ПЪЛНЕНЕ ОТ ПРЕДИ…

1
Добави коментар
blackpowder
blackpowder

www.blackpowder-bg.com- Българският онлайн магазин за действащи реплики на предно пълнещи оръжия

 

 

!!!!!НОВО!!!!!NEWS!!!!!НОВО!!!!!NEWS!!!!!

Уважаеми клиенти , с удоволствие ви представяме още една легенда от „дивия запад“, която се е срещала и по нашите земи по време на борбите ни за освобождение от турско робство-КОЛТ ДРАГУН във всичките му модификации.

 

ДВУЦЕВЕН ПИСТОЛЕТ ДЕРИНДЖЪР

––––––––––––––––––––

Пистолет-„BERLOQUE“

Уважаеми клиенти, имаме удоволствието да ви представим една друга легенда от света на дивия запад-двуцевен пистолет ДЕРИНДЖЪР, както и най-малкият пистолет в света със своите по-малко от 4 см.-BERLOQUE.

 

Уважаеми любители на историческите оръжия, имаме удоволствието да ви представим първият и единствен официален вносител в България на исторически реплики на оръжия с предно пълнене от преди 1900 г. действащи с черен барут.

Продуктите на фирма ПЕДЕРСОЛИ печелят редица международни награди, златни медали и няколко световни рекорда в  състезанията по стрелба с реплики. Америка и Холивуд им дават най-висока оценка , затова оръжията на ПЕДЕРСОЛИ са предпочитани като автентичен реквизит във филми като: „Карибски пирати“ с Джони Деп, „Маската на Зоро“ с Антонио Бандерас, „Патриотът“ с Мел Гибсън, „Последният мохикан“с Даниел Дей Луис, „Господар и командир“с Ръсел Кроу и др.

Почти всички „култови уестърни“ като „Добрият, лошият и злият“ с Клинт Истууд, „Танцуващият с вълци“ с Кевин Костнър, „Имало едно време на запад“ с Чарлс Бронсън, „Млади стрелци“ с Емилио Естевез и мн.др.  познати ни от Холивуд ползват продуктите на ПИЕТТА, УБЕРТИ и ПЕДЕРСОЛИ.

 

Един от най-успешните съвременни филмови режисьори Куентийн Тарантино също предпочита „най-доброто“ за култовия си уестърн „Джанго без окови“, където целият арсенал за филма от предно и разделно пълнещи револвери, пистолети и пушки е предоставен от УБЕРТИ, ПИЕТТА и ПЕДЕРСОЛИ. В нашият сайт също може да ги откриете.

 

 

В нашият онлайн магазин може да намерите:

 

 

· Исторически реплики на оръжия с предно пълнене от преди 1900 год. действащи с черен барут на  водещите фирми в Европа и света.

· Автентични, висококачествени продукти възраждащи историята.

· Богато разнообразие на револвери, пушки и пистолети с кремъчни и капсулни механизми, както и умалени макети на оръдия от различни исторически епохи.

· Произведени от висококачествени материали по най-съвременни технологии и мерки за сигурност, запазвайки напълно автентичният им вид.

· Всякакъв тип аксесоари, консумативи, резервни части и принадлежности съобразени с автентичността на предлаганите продукти.

· Вашият ПЕРФЕКТЕН,ОРИГИНАЛЕН И ЛУКСОЗЕН ПОДАРЪК ЗА ИСТИНСКИ МЪЖЕ – избор за ценители, колекционери или всеки, който би искал да се потопи в атмосферата и усети духа на времето на някой от най-бурните събития в човешката история.

· НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ -ДИРЕКТНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ!!!

 

 

Уважаеми клиенти! Тъй като нашият интернет магазин е в процес на изграждане и все още не всички продукти и аксесоари са качени в него, за цялата продуктова гама може да погледнете директно в сайтовете на производителите и . При интерес от продукти , които все още не са качени в нашия сайт поръчки можем да приемаме и по продуктовите кодове и наименованята  на изделията от сайтовете на фирмите.

 

Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация пишете ни на адрес: [email protected] или [email protected] или се свържете с нас на следните телефони: 0888068623 или 0885060956.

 

 

Съгласно Закона за оръжията , боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия (обн., ДВ, бр.73 от 17.09.2010 г., в сила от 17.09.2010 г.) не е предвидено издаването на писмени удостоверения за търговия с реплики.

 

Оръжията , които предлагаме не подлежат на регистрация или уведомителен режим в КОС!

 

Оръжията, които предлагаме са действащи реплики на образци  с предно пълнене от преди 1900 г. Електронен магазин www.blackpowder-bg.com не носи отговорност за неправилна употреба и злоупотреби със закупени от нас продукти. В случаи на  такива всеки клиент носи лична отговорност!!!