Ким Кардашиян с тъмни кръгове под очите видяна 8264 коментари 6

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Ким Кардашиян напоследък се радва на особено силен медиен интерес. Тя си възвърна женствената форма само няколко месеца след раждането, а нейните изяви се превърнаха в събитие номер едно за фотографи и журналисти.

Изглежда обаче майчинството се е отразило и на нейното здраве и външен вид.

Ким бе щракната от папараци вчера в Бевърли Хилс. На снимките, които може да видите ето ТУК, риалити звездата блесна с тъмните си кръгове под очите, които дори не се бе постарала да закрие с коректор.

Подпухналите кръгове под очите за съжаление са ежедневен проблем за голяма част от нежния пол и този проблем не подмина и звездата, която наскоро се сгоди за Кание Уест.

Тя изглеждаше уморена и с неравен тен на лицето, което е доста нехарактерно за Ким. Обикновено тъмните кръгове около очите се дължат на умора и недостиг на сън. Може именно това да е причината за външния вид на известната Кардашиян.

Цялостната й визия се състоеше от светли дрехи, небрежно пусната коса и обувки на висок ток. Малко по-късно Ким се появи и с големи слънчеви очила на очите, които умело закриваха какво се крие зад тях.

Четете още: Ким и Кание – стилова хармония за чудо и приказ