Силвестър Силвестров: Мария имаше друг мъж, преди аз да започна връзката си с Ангелина

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Силвестър Силвестров е актьор, музикант, сценарист, текстописец, автор на реклами. Името му нашумя най-много като част от „Братя Мангасарян” заедно с Владислав Петров и Александър Сано. Там той е Зюмбюл, а песните им „Бай Мангау“, „Теро Реро“ и „Млад, силен, красив“ и до днес са тотални хитове. От тази година Силвестър е водещ на скритата камера “Нищо лично” по bTV. Доскоро той беше женен за култовата актриса и тв водеща Мария Силвестър, с която имат син. В последните месеци обаче налице са тотални любовни рокади, които „главните действащи лица” решиха да коментират единствено пред „ШОУ”.
– Силвестър, откога сте с Ангелина?
– Може би от месец и половина, нещо такова.

– Възмутен си много от това, което излезе в медиите за връзката ви и твърдиш, че нещата не стоят така. Каква точно е истината?
– На едно място пише, че Ангелина е секретарка, на друго – че е журналистка, а това няма нищо общо с действителността. Тя е сценарист и писател.

– Покрай “Нищо лично” ли се запознахте?
– Не. Тя пише сценарий за нас и така се срещнахме. Имам студио заедно с Ники Мутафчиев и Кулю (Владислав Петров – б.р.), с което продуцираме филми, реклами и това, което тя пише, е нашият нов проект за филм. Впечатли ме с това, че пише много истински и има уникална дарба. Нещата станаха по най-културния начин, никой никого не е обидил. Тя беше разделена с нейния съпруг, аз с Мария – също.

– Мария обаче май е малко обидена…
– Не знам защо с такова впечатление сте останали. Ние с нея сме в идеални отношения.

Мария е изнервена

защото постоянно й звънят отвсякъде да я разпитват. Това са хиляди роднини, наши приятели, медии… Мария няма нищо против връзката ми, а и отдавна сме разделени. При нея също има мъж, и то доста преди аз да имам връзка.

Ние си направихме хороскопи с Мария две години преди да се разделим и в моя много ясно се виждаше месецът, в който ние ще се разделим. Ние си имахме прекрасна връзка с Мария, просто пътищата ни се разделят така или иначе. Детето си го гледаме и двамата. Давид, синът ни, е чудесен човек, много бързо разбра за какво става въпрос. Може би си има някакви преживявания, но всичко е в рамките на най-културните раздели. Нито сме първото, нито последното семейство, което се разделя.

– Вероятно раздялата ви е толкова изненадваща, защото създавахте впечатление на идеалната двойка – еднакво луди, готини и с еднакво отношение към света.
– Всичко си беше перфектно, но просто поемаме по различни пътища. Мария има едни идеи за живота, аз – съвсем други. Освен това повечето хора, които живеят в брак, стигат до един етап на развитие или по-точно – стига се до ракията и салатата, а аз искам да се развивам. Няма отговор на въпроса “защо?”.

– Бившият мъж на Ангелина – победителят в „Биг брадър-4” Жоро Алурков написа във Фейсбук „Силвър Юда прибра десет сребърника в пазвата си, но кой какво е купил, тепърва ще се разбере“. Какво има предвид?
– Георги е много свестен човек и с него се виждаме. Няма никаква трагедия, драма. Той е много интересен човек и много приятен според мен. Драмите се създават в медийното пространство.

– Драма има, когато има наранени чувства.
– Дето се вика,

всяка една раздяла е една малка смърт

Нормално е и промяната на брака да е емоционален стрес. Освен това по време на развода задават много тежки въпроси. И всичко това, ако човек тръгне да се връзва на роднини и институции, ще го накара да се чувства кофти независимо от обстоятелствата около него. Самата дума “брак” мен много ме притеснява, защото не е случайна дума.

ЛЮБОВЕН КВАДРАТ

Новата жена до Силвестър Силвестров е Ангелина – бившата вече съпруга на победителя в „Биг брадър 4“ Жоро Алурков.

Ангелина и Силвестър афишираха връзката си във Фейсбук в края на октомври, но Алурков е обявил края на брака си седмица по-рано. “Силвър Юда прибра десет сребърника в пазвата си, но кой какво е купил тепърва ще се разбере“, е написал Жоро в профила си в социалната мрежа под статуса “Край на връзка”.

„Той афишира нещата, не аз. Няма какво да коментирам. Промените са в неговия живот, питайте го него”, отсече пред “ШОУ” Мария Силвестър и отказа да говори за раздялата си със Силвестър.

Георги Алурков пък е един от най-запомнящите се победители в „Биг брадър“. Той имаше бурна връзка в Къщата със съквартирантката си Таня, която обаче не издържа след края на риалити шоуто. Впоследствие започна афера с русенката Емилия, отново от „Биг брадър“, и двамата дори заживяха заедно. Сърцето му обаче грабна Ангелина, която на Коледа на 2010 г. му роди син и дори го заведе пред олтара.

ЕЛИТЪТ СИ МЕША КАПИТЕ И… ГАЩИТЕ

Не един и двама души в шоубизнеса си мешат капите и… гащите, показа разследване на „ШОУ”. Когато Христина Апостолова става част от екипа на Dream Team като част от риалитито „Сървайвър”, тя живее с Димитър Рачков и се е посветила на малкия им син Митко. Докато редакторства на екзотичния остров, където снимат шоуто, обаче пламват чувствата й към бившия ку-ку репортер и настоящ топ-продуцент Евтим Милошев. „Не си спомня кой е направил първата крачка, процесът е бил “взаимен”, твърди Христина, която сега е част от актьорския състав на “Дървото на живота”.

„Направих избора си с ясната нагласа за последствията и днес съм много щастлива със семейството си. Вярвам, че жената трябва да следва мъжа, но отнема време тя да срещне този, на когото иска да се подчини. Евтим е моят човек”, категорична е фаталната тв жена. Преди малко повече от година идилията е завършена с раждането на Петър. „Митко вече си е намерил последовател в щуротиите и това е жестоко удоволствие за него. Книжки и играчки не показва на Пешко, но го обучава в скок от дивана и тряскане на врати. Още не може да говори, но подражава на брат си във всичко”, разказва актрисата.

Христина твърди, че е в прекрасни отношения с Димитър Рачков и новата му жена Мария Игнатова. Комикът пък не крие симпатиите си към Евтим. „Близки сме, но не се срещаме всеки ден. Нека не се спекулира, не сме като задружна италианска фамилия, която само търси повод да си организира празнични вечеринки. Виктор (б.а., синът на Мария от клубния бос Петко Димитров) и Митко са в една детска градина, тази година са и в един клас. Обичат се и се подкрепят”, разказва Христина.

Надежда НЕНОВА