Светещо легло против травми, кошмари и още нещо

3
Добави коментар
milk1
milk1

Случва ли ти се в тъмното да удряш краката си в леглото и да онемяваш от болка?! Ако е така вече има решение за проблема. Amazon. сom продава сензорно осветление за леглото ти. Само срещу 49.99 долара ще спасиш тялото си от травми.

Светещата джаджа се инсталира под матрака и осветява долната страна на леглото. Светва всеки път щом усети, че краката ти са на пода и са заплашени от трошене. Повече няма да имаш никакви страхове и проглушителни писъци, ако ти се приходи до тоалетната посред нощ или ти се прииска да похапнеш, докато всички вкъщи спят.

Освен това заедно със сензорното осветление има шанс да си осигуриш и по-хубав с*кс. Мъжете адски си падат по подобни джаджи и се впечатляват, когато мацката им се интересува от находчивите трикове на технологиите от ново поколение.

Учени съветват родителите да инсталират такива светлини под леглата на дечурлигата си, за да ги и спасят от детски психологически травми. Изчислено е, че с помощта на сензорите децата се радват на по-здрав сън и не се събуждат от страх, че под леглото има караконджули. Само трябва да се наведат и да надникнат. В този момент лампите се задействат и доказват, че чудовища има само по филмите и във въображението. Това дава повече свобода на родителите, които иначе не могат да се отдадат на плътски ласки заради кошмарите на детето, което се втурва в спалнята им с крясъци и държи всяка сутрин да осъмва помежду им.

Снимка: www.brothersfurnitureandinteriors.com Автор: Dani

Светещо легло против травми, кошмари и още нещоРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)