Мариана Попова: Пошлите текстове са манипулация

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

„В текста на „Трябва да остана будна“ аз се опитвам изцяло да избягам от комерсиалния свят, оставам вярна на себе си, не ме интересува кой каква звезда е. Искам да излязат на сцената и да пеят, да покажат какво носят в себе си, да променят някоя и друга съдба, да помогнат на някой и друг човек и тогава можем да говорим за истински артисти…“, каза Мариана пред БГНЕС.

Вижте снимки на Мариана >>

Мариана не може да се примири с пошлостта в текстовете на някои от най-нашумелите в момента певци в България.

„Границата е прекрачена и не съм много щастлива от този факт. Защото аз подхождам към музиката, тестовете, посланията много деликатно. Смятам, че трябва да внимавам какво говоря на хората. Всеки човек се ражда с духовната си отговорност да бъде добър, това е нашето основно предназначение.

Много е жалко, когато започнеш да провокираш в хората лошата страна, защото всеки си я има и ти сам избираш какво да развиваш – доброто или лошото. Аз много се дразня на артисти, които провокират деградация, елементаризъм у хората. Това е долна манипулация, която се случва в цял свят, и цели съсипване на духовното у хората. Това ме побърква, не съм съгласна. Тези музиканти ги гледат и слушат младите хора. Не знам какво ще излезе от тази работа, но в никакъв случай не съм ОК. Вярвам, че всичко това в един момент ще им се сгромоляса на главата със страшна сила. Трябва да сме внимателни и добри“, убедена е певицата.