Спечелете над 800 хиляди Коледни чаши от Coca Cola

3
Добави коментар
pgp

„Участващи опаковки“ са бутилки Coca-Cola, Coca-Cola Zero и Fanta портокал от 2L, 1.25L и 500 ml с промоционални етикети и промоционални капачки – златисти и сребристи.

Промоционалните продукти от 2L носят златисти промоционални капачки; промоционалните продукти от 1.25L и 500ml носят сребристи капачки.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

Стъклена червена чаша – 401 097 броя Стъклена прозрачна чаша – 401 097 броя

Съберете 8 точки с промоционалните златисти и/или сребристи капачки в произволна комбинация от участващите опаковки и ги обменете срешу една от наградите.

Всяка златиста капачка носи 2 точки, а всяка сребриста – 1 точка. Точките са отпечатани върху капачките, както следва:

Наградите се предоставят на участници, имащи право на участие в промоцията.

Наградите „стъклена чаша” можете да получите в избрани търговски обекти, активирани с Промоцията и обозначени със специален стикер /наградни центрове/, след предоставяне на съответното количество капачки. Повече информация за наградните центрове, може да се получи на телефон 0800 12345 (безплатно обаждане за всички оператори в България).

Крайният срок за заявяване на наградите е 27.12.2013г. Организаторът или Наградният център няма да предоставят награди срещу капачки, предявени след 27.12.2013 г. – крайния срок на промоцията, независимо от възможни остатъчни количества промоционален продукт в търговската мрежа.

От един награден център не могат да се предявяват наведнъж повече от 3 награди.

Решението, дали капачките са валидни или не, принадлежи на Организатора и е обвързващо за страните.

Къде мога да получа наградата си?

Забележка: Снимката на чашите е илюстративна и не оказва вида на наградите.

Краен срок за участие: 27 Декември 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.