Пир на плетива през есента » eMODNO у дома

14
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ако често следите нашите статии в областта на интериорния дизайн, със сигурност сте забелязали, че сме почитатели на креативните идеи, които сами можете да сътворите, за да преобразите атмосферата у дома. Така не само създавате нещо естетско, внасящо уют, но и развивате творческия си потенциал.

Миналата есен бяхме подбрали за вас селекция от вдъхновяващи „плетени” предложения за изграждане на арт интериор, които предизвикаха вниманието ви. Скоро попаднахме на още невероятни идеи, които с удоволствие споделяме с вас.

Плетивата в различни елементи от обзавеждането внасят уникално усещане за топлина в дизайна на стаите. С този похват си служат и много интериорни дизайнери. Текстилните декоративни елементи са чудесен начин да подчертаете уютната атмосфера. Може да заложите на възглавници, килими, кувертюри, покривки, завеси, но не само това…

За да допълним есенното настроение, фокусираме вниманието ви и върху още няколко креативни идеи, които може да осъществите сами или с помощта на вашите баби, майки или всички сръчни дами, които могат да плетат или шият. Вижте как стари пуловери са превърнати в „калъфки” за лампи, вази, свещи, чашки, купички, възглавници и дори масивни гривни.

Редактор: Делица Цонева