Прически, които гарантирано ще те подмладят поне с 10 г.

6
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Вижте най-добрите прически, които ще ви подмладят поне с 10 г.

Как да отрежете едно десетилетие от реалната си възраст?! Ще ви трябва само ножица! Косата и лицето се променят с възрастта по-бързо, отколкото ни се иска. Намирането на правилната прическа и цвят може да даде огромен тласък на цялостния външен вид. Радикална промяна, как ти звучи? Може да се придържаш към любимия си стил, но да го актуализираш по няколко прости начина. Номерът е да работиш със стилист, който се фокусира върху три ключови фактора: твоята костна структура, структура на косъма и предпочитано ниво на поддръжка.

Мерилийн Хейс, 60 г., преди и сега

Преди и сега

Късата черта с бретон определено не е най-доброто за 60-годишната Мерилин. Липсва й форма и движение. Тази прическа слага строга рамка на лицето й, която само подчертава бръчките.

Новата й прическа в по-мек стил, комбинира дължината на тила и пълнотата в горната част. Показва хубавите скули и овалното лице. Карамелените цветни акценти придават закачлив вид, светлина в областта на лицето. Ефектът “УАУ!” е налице само с ножица и гребен.

Малена, 49 г., преди и сега

Преди и сега

Малена не е прекалено зряла за дълга коса, но този цвят я прави бледа и уморена. Косата й изглежда изтощена и твърде слаба.

Новата й прическа обаче е фантастична! Краищата са небрежни, контрастът й придава очарование, а светлокафявите и златни акценти я подмладяват с десетина години.

Съвет: Ако смяташ, че твоят цвят имитира тена на кожата ти,  това ще изглежда катастрофално през зимата. Избери база цвят, който е най-малко два нюанса по-тъмен от цвета на кожата, дори ако косата ти е руса.

Морган, 35 г. преди и сега

Преди и сега

Морган има естествено гъста, вълниста коса, от която не знае как да се възползва. Прическата й е неоформена и неподдържана. Тази естествена блондинка определено се нуждае от повече яркост.

С новата си прическа Морган изглежда неузнаваемо, нали?! Пластовете запазват външния вид на по-дългата коса, но без изтощеност. Страничния бретон минимизира високото чело, а масления рус цвят й дава допълнително сексапил.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

Прически, които гарантирано ще те подмладят поне с 10 г. 5.00/5 (100.00%) 3 votes