Безплатни консултации на двойки с репродуктивни проблеми

0
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Започва едномесечна кампания за безплатни прегледи и консултации за двойки с репродуктивни проблеми и безплатни спермограми в Първа САГБАЛ „Св. София“ в столицата, съобщават от пресцентъра на болницата.

Часовете за консултации са всеки делничен ден от 8:00 до 14:30, а записването е на тел. 02/4 47 02 63 в часовете от 10.00 до 12.00 часа и от 13.00 до 15.30 часа. Преди да посетите съответния кабинет, трябва да минете през регистратурата на лечебното заведение.

Тази кампания е част от вече превърналите се в традиция ежегодни безплатни прегледи и консултации, провеждани при различни специалисти на болницата. По данни в България има около 170 000 двойки с репродуктивни проблеми, които не могат да имат свои деца. Причините са почти по равно и в двата пола.

„Първа АГ-болница „Св. София“ поставя в центъра на дейността си не жената, не мъжа, не детето, а семейството като цяло. Затова консултациите, които предлагаме безплатно, са комплексни. Те са насочени към създаване на пълноценно семейство“, каза директорът на лечебното заведение д-р Иван Костов.

От скоро Ин витро центъра на болницата разполага със спермална банка, за която се набират донори на спермален материал и която ще подобри дейността по асистирана репродукция.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти