Баунти фрийрол за $1,000 в Ред Кингс

11
Добави коментар
nanca
nanca

От RedKings решиха да отбележат класирането на своя отбор на World Series Of Poker (WSOP) със специален баунти фрийрол за $1,000. Турнирът е защитен с парола и за всеки играч от отбора, когото отстраните, ще получите по $50.

Баунти фрийрол за $1,000 Повечето от играчите на RedKings пристигнаха в Лас Вегас, за да играят на световните покер серии, но първо ще играят срещу вас в този специален фрийрол. Турнирът е за всички играчи на RedKings и единственото условие за участие е да въведете паролата wsoprk – няма изисквания за рейк ръце, депозит или покер точки.

Специалният фрийрол ще се проведе днес, 26-ти юни, от 21:00 ч. Оглеждайте се за следните играчи, докато играете и направете всичко възможно, за да отстраните някого от тях – ще получите по $50 за всеки отстранен играч:

Рамзи Джеласи – RK_PRO_Ramzi;
Тони Оджала – RK_PRO_TONI;
Йонас “Molle” Моландер – RK_PRO_Molle;
Кристиан Хайх – RK_PRO_Chris;
Стефан Кийрстад (новият член на покер отбора на RedKings) – RedKingSteph;
Тимо Анала (един от играчите, класирали се за главното събитие на WSOP) – RK_PRO_Timo;
Хари Стрьомберг (който ще играе в събитие 54 на WSOP) – RK_PRO_Harri.

Регистрация за турнира Турнирът вече се намира в лобито и е отворен за регистрация. Можете да го намерите, след като се логнете с потребителското си име и парола. След това изберете Scheduled Tournaments и търсете турнира Team RedKigns Freeroll Bounty. Регистрирайте се, като въведете паролата wsoprk.

Вижте и другите покер бонуси и промоции в залата на RedKings:

=== ===