Мария Илиева, Любо Киров, Орлин Павлов и Белослава омагьосват с музика

17
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Топлина и много вдъхновение ни очакват в специалния концерт на Живко Петров на 9 декември в зала 1 на НДК. Изключителният български композитор и музикант е в основата на събитието с мото „Ние избрахме музиката“, в което на сцената ще излязат Мария Илиева, Любо Киров, Орлин Павлов и Белослава.

Харесай страницата ни във Facebook

Идеята на Живко Петров е да събере своите колеги и приятели, за да отпразнуват заедно любовта си към музиката, която години наред ги води и събира, изгражда общия им вкус и възпитава сетивата им… Музиката като синоним на живота ще бъде главно действащо лице в концерта, създаден от приятели за приятели.

Събитието ще започне със специално музикално въведение, с което Живко Петров ще потопи публиката в предстоящите емоции и ще я върне назад към музиката, която изпълнителите на сцената са харесвали и създавали през годините, към музиката, която ги е формирала и повлиявала.

Всички обичани песни на Мария, Любо, Белослава и Орлин ще имат нови аранжименти, заредени с много близост и грууви емоция. На сцената ще бъдат и Димитър Семов и Веселин Веселинов-Еко, които заедно с Живко Петров са добре познатото трио JP3. В шоуто ще се включат и страхотните музиканти от „Арена Оркестра“, с концертмайстор Пламена Жекова.

В преживяването „Ние избрахме музиката“ ще присъстват и театрални елементи, подробностите за които засега остават в тайна. Едно е сигурно – публиката ще се наслади на истински спектакъл, който ще постави началото на изпълнения с вълшебства месец декември.

Концертът се осъществява с любезното съдействие на Vivacom. Билети вече се продават в мрежата на Ticketpro, на цена от 20 до 40 лв.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It