Christopeit Sport (Фитнес уреди ) / Вносител за България – MaxEfect.Com

14
Добави коментар
maxefect.com
maxefect.com

CHRISTOPEIT SPORT

Christopeit Sport е основана през 1976 г. от бившият вратар от Бундеслига  Horst Christopeit в Velbert. Целта на Christopeit е да произвежда фитнес уреди за домашна употреба.

В средата на 1990-те години Christopeit Sport, е един от първите производители на германския пазар, в измерването на Pulse чрез ръчни импулсни датчици. В края на 1990 г., компанията предлага първите продукти под марката „Произведено от Christopeit Sport“ .

Christopeit Sport произвежда пълна гама от фитнес уреди за домашна употреба – кростренажори, бягащи пътеки, мулти функционални станции, ергометри, велоергометър, спиниг байкове и други.

Днес Christopeit Sport е водещ производител на домашно фитнес оборудване в Германия. със предлагане на продуктите в едни от най големите световни вериги хипермаркети и си сътрудничи с утвърдени партньори в цяла Европа.

Макс Ефект Спорт ЕООД официален представите за България на Christopeit Sport.

 

177.98 лв.

Christopeit Безжичен колан и часовник с които можете да измервате сърдечната честота и се информирате за различни функции по време на тренировка, като: хронометър, дата, аларма, контрол на пулса, максимална сърдечна честота и др.

1 187.98 лв.

1 128.58 лв.

Спестявате: 59.40 лв.

Christopeit Бягаща пътека LB 50+ е подходяща за домашно ползване, като е изключително подходяща за хора над 50 години. Бягащата пътека има удобен и лесен за боравене компютър с голям цифров дисплей LCD, както и възможност да се сгъва и така да пестите мяс

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Christopeit Бягаща пътека Runner Pro Magnetic е подходяща за домашно ползване, като пътеката е механична и задвижването се извършва от собственото движение на тялото, без електромотор.

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Christopeit Бягаща пътека Runner Walking позволява да извършвате бягане и също така скандинавско ходене. Тази бягаща пътека е механична и задвижването се извършва от собственото движение на тялото, без електромотор.

1 697.98 лв.

1 613.08 лв.

Спестявате: 84.90 лв.

Christopeit Бягаща пътека TM 2 е подходяща за домашна употреба и има размери на бягащата повърхност от 40×120 см. Бягащата пътека има удобен и лесен за ползване компютър с осветен цифров дисплей LCD, който показва всички необходими данни по време на трени

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

Christopeit Бягаща пътека TM 2 Pro има ключ за безопасност, който спира движението на пътека при необходимост. Теглото е 52 кг и чрез интегрираните транспортни колела, може лесно без особени усилия да се премести.

1 997.98 лв.

1 898.08 лв.

Спестявате: 99.90 лв.

Christopeit Бягаща пътека TM 2 Spirit има ключ за безопасност, който спира движението на пътека при необходимост. Теглото е 54 кг и чрез интегрираните транспортни колела, може лесно без особени усилия да се премести.

2 998.98 лв.

Christopeit Бягаща пътека TM 4+ е много качествена и здрава, подходяща за домашна употреба и има големи размери на бягащата повърхност от 50×140 см. Бягащата пътека има удобен и лесен за ползване компютър с осветен цифров дисплей LCD със синя подсветка

637.98 лв.

Christopeit Велоергометър AB 1 е подходящ за домашна употреба, който има маховик от 8 килограма, магнитна спирачна система и предлага изключително безшумна работа по време на тренировка

757.98 лв.

Christopeit Велоергометър AL 1 е стабилен и здрав, подходящ за домашна употреба, който има маховик от 9 килограма, магнитна спирачна система и предлага изключително безшумна работа по време на тренировка.