Малката Кардашиян се снима гола

14
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Едва дочакала да навърши 18, малката сестра на Ким Кардашиян – Кендъл Дженър, публикува снимка по прозрачен топ в „Инстаграм“

Кендал позира по сексапилни бански костюми откакто е на 14, а само няколко седмици след осемнайстия си рожден ден тя мина още една граница. 

Виж още: Малката Кардашиян е толкова секси

Красавицата публикува снимка, на която е само по прозрачен топ. Кадърът се оказа дело на фотографа Ръсел Джеймс, който публикува и цветен вариант на изображението в собствения си профил. 

Красавицата явно е решила да вече да не крие нищо от феновете си, щом малко след това сподели и задкулисна снимка, на която е по-бельо, в „Туитър“.

behind the scenes today.. literally lol @NomadRJ pic.twitter.com/uGeLdJOjeq— Kendall Jenner (@KendallJenner) November 19, 2013

Източник:

Публикувано от
Елена Лазарова
21 ноември 2013, 11:13

Елена Лазарова е родена във Варна – обича морето, пътешествията до екзотични страни, фотографията, класическата литература и киното. Социалният живот и новите запознанства с интересни хора са задължителна част от натовареното й ежедневие. Завършила e испанска филология в СУ и говори свободно още английски и френски.