Горещ пъзел с чаша ароматно кафе нареди и кафе машина от кафе Matinée спечели

1
Добави коментар
pgp

Скъпи приятели,

Коледните и новогодишни празници наближават, затова и ние продължаваме да раздаваме награди, докато се забавляваме. Вече сте загрели с реденето на пъзели, затова очакваме този път да сте още по-бързи.

Какво ще получите?

Този път наградите идват от ароматното, горещо кафе Matinée. От 11 ноември до 11 февруари tialoto.bg и CAFÉ Matinée ви предоставят възможността да тествате бързината и да се позабавлявате, като редите нашия освежаващ пъзел.

В играта „Нареди пъзела“ трябва за най-кратко време да сглобите цялата картинка, като така имате шанса да спечелите 3 кафе машини за тримата с най-бърз резултат в подреждането на пъзела и 2 комплекта – кафе със специална чаша Matinée – за 4-ия и 5-ия по бързина участник.

След като сглобите цялата картина имате две опции – да се пробвате отново за по-кратко време или да регистрирате резултата си, като натиснете бутона „Запиши резултат“.

Записването става с попълване на кратка регистрационна форма.

След като се регистрирате, резултатът ви веднага се показва в колона „временно класиране“.

Няма ограничения в броя на участията на всеки един. Ако не харесвате резултата си и смятате, че може да се справите по-добре, опитайте отново и се запишете пак!

Крайният срок за участие в играта е 11 февруари в 16 ч. Тогава наградите отиват при най-бързите от вас, записали резултата си, като имената им ще се виждат в класацията на играта.

В рамките на една седмица, след приключване на играта, 5-мата победители ще бъдат потърсени от представител на CAFÉ Matinée, за да получат своите награди.

Хайде, вземете своето ароматно кафе и започвайте да редите пъзела! И най-важното – не се отказвайте, докато не дадете максимума от себе си. Успех!

Краен срок за участие: 11 Февруари 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.