DKNY Pre-Fall 2014: Свежест и младежки дух » Моден свят

14
Добави коментар
svetla58
svetla58

Започна представянето на Pre-Fall колекциите за 2014 година. Трябва да отбележим, че те са ни особено любим сегмент от ежегодните модни линии, които предствят големите брандове.

Днес ще ви покажем разкошната колекция на Дона Каран за младежката й линия – DKNY. Както винаги американската дизайнерка ни очарова със супер атрактивни, практични, тренди изкушения.

Условно може да се каже, че модните творения са разделени на три основни концептуални теми: графични контрасти, color-block стил и пастелна романтика. Дизайнерката е заложила на едни от най-актуалните тенденции, които бушуват на модния хоризонт напоследък, добавайки им от своя неповторим авторски почерк.

Спортните елементни присъстват много силно в Pre-Fall колекцията на DKNY за 2014-та. Разкроени поли са съчетани със спортни блузи с качулки или надписи. Линията е минималистична, много изчистена, но контрастните акценти й придават пластика. Това се усеща от роклите с геометрични мотиви до колоритните модели с артистични и свежи „мозаечни“ десени.

Обожаваме роклите в color-block стил. Райето в различната му дебелина е отправна точка за постигане на този ефект.  Дона се спира на гама, включваща портокалово, тюркоаз, бонбонено розово. Нежно настроение и абсолютен шик носят стилните костюми в бледо сиво и телесни нюанси.

Автор: Делица Цонева