10 интересни идеи за коледен мъжки подарък

3
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

 

Лесно ли избирате коледен подарък за мъж? Ще ви дадем няколко идеи и се надяваме да ви помогнем.

Моловете са толкова зашеметяващи, шумни и лъскави по време на коледните празници, че ти е много трудно да направиш добър избор на подаръци. Искаш да го изненадаш с нещо, което наистина ще му хареса, но отсега се чувстваш изчерпана и уморена?! Да, пазаруването не е лесно, затова виж нашите идеи за мъжки подаръци.

Оригинален класически часовник: Часовниците не са демоде, напротив! Те са най-добрите подаръци, особено когато имат класически дизайн. Избери класически вариант с изчистен стил, който все пак има нещо закачливо. 

Електронна книга: Ако твоят човек обича да чете и знаеш много добре какво ще му допадне, е-книгата е подходящ подарък за него. Този подарък е практичен, евтин и в крак с времето.

Халат за баня: Топлият пухкав халат със сигурност ще го зарадва. Избери семпъл цвят, който подхожда на стила му. Заложи на качественото, а не евтиното, защото ще го използва дълго време.

Забавна тениска: Може да избереш тениска със забавен надпис, секси поговорки, смешни снимки или просто с любимия му отбор. Всеки мъж би искал да има тениска за уикенда, която не е претенциозна.

 

Терапевтични чехли: Те не са особено романтични, но пък са полезна необходимост. Без значение какво работи и дали работата му е физически натоварена, терапевтичните чехли ще влязат в употреба след тежкия изморителен ден. Релаксиращи и практични, те ще го накарат да забрави за болките в краката. Има специални модели с двойни слоеве от полар, пълнеж с пяна, противоплъзгащи за предотвратяване на инциденти. Всички тези характеристики ги превръщат в уникален подарък за него.

Рибарски принадлежности: Ако той е запален рибар, може да избереш някои рибарска джунджурия. Какво ще кажеш за часовник, който определя условията за риболов и дълбочината на водата. Той се носи на ръката като обикновен часовник, но предлага много повече възможности. Има издръжлива батерия, водоустойчив е и може да работи в продължение на 500 часа без прекъсване.

Джаджи: Какво ще кажеш за радар детектор или детектор лазер, които ще го спасят от глоба за превишена скорост? Някои джаджи са толкова напреднали, че имат неоткриваема технология, звукови и визуални сигнали, дисплей с висока дефиниция и още какво ли не.

Козметика: Клише, но необходимост в днешните бедни времена. Вместо да му купуваш нещо ненужно, по-добре избери любимия му парфюм, който е на свършване. Може и да го изненадаш с няколко тестера на маркови парфюми, които се предлагат на добри цени в интернет. Козметиката и парфюмерията си остават най-широко разпространените подаръци по коледно време.

Бижута: Може да му подариш стилна сребърна гривна или масивен ланец. Среброто си остава класика сред бижутата и е винаги актуално. Добър избор ще направиш, ако се спреш на класически модел, който ще може да носи и в офиса.

Портмоне/ключодържател/чантичка: Аксесоарите също са подходящ мъжки подарък за Коледа. Хубаво ще е ако имат някаква символика. Избери ключодържател на любимия му футболен отбор, портмоне от естествена кожа, класическа мъжка чантичка. Това са все подаръци, които не са претенциозни, но показват внимание. Може да проявиш и повече фантазия и духовитост, като се спреш на секси ключодържател с някоя мацка.

Какъвто и да подарък да избереш, важното е не само да доставиш радост, но да се забавляваш и ти! 

Снимки от http://www.freedigitalphotos.net

10 интересни идеи за коледен мъжки подарък 4.75/5 (95.00%) 4 votes