Транссексуалната танцьорка Джулиана Джейма: Искам да си отрежа пениса!

15
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Джулиана Джейма е на 28 години, афишира се като транссексуална танцьорка, има собствено еротично шоу. Всъщност това е българинът Георги Минков от град Кърджали, който от години живее за постоянно в Монте Карло. Той/тя е дошъл/а в България за кратко, за да участва наравно с жените в конкурса „Мис Силикон” и да докаже, че е не по-малко женствен/а и предизвикателен/а от тях. Специфичното при него е, че той/тя все още е на етап т. нар. ши-мейл (She-Male) – т. е. мъж, който е започнал своята пълна трансформация, за да постигне физиологията и визията на жена, но мъжкият му полов орган все още не е премахнат. В бъдеще му предстои тежка операция – последен стадий на превръщането му в транссексуална.
– Как от Георги Минков стана Джулиана Джейма? Чувала ли си за покойния актьор Джулиано Джема?
– Трансформацията от Георги към Джулиана стана съвсем естествено, след като винаги съм се чувствала така. Просто

поправям грешката на природата

и давам смисъл на своя живот – да мога да се чувствам пълноценна. Това е смисълът на всеки един живот, все пак.
За Джулиано Джема знам малко – че е италиански актьор, започнал кариерата си като каскадьор, станал известен с уестърните си, загинал наскоро при катастрофа.

– За първи път си правила секс едва на 13 години – тогава ли почувства и реши да се превърнеш от мъж на жена, или кардиналното решение дойде по-късно?
– На 13 години за първи път бях с мъж на моята възраст, но вече знаех какво искам и как се чувствам – жена, затворена в мъжко тяло.

– Когато си идваш от Монте Карло в Пазарджик, живееш с майка ти и брат ти, които приемат твоята сексуалност и външен вид, но баща ти – не. Бил ли е агресивен срещу теб по някакъв начин?
– Живея с майка ми и брат ми, които са широко скроени и истински ме обичат. За тях важното е аз да съм здрава и щастлива, другото е без значение. А за баща ми… всеки прави своя избор – дали да подкрепи, или да се оттегли от една такава ситуация. Аз не го съдя, има други по-големи сили за това. Баща ми сам разполага със своята воля, както и аз. Да, бил е агресивен към мен, просто не се разбираме и дотам приключва всичко. Желая му да е здрав и щастлив, както искам това и за себе си.

– Брат ти хетеросексуален ли е, или и той е тръгнал в твоята посока?
– Не, брат ми е хетеросексуален.

– В речника пише, че “ши-мейл” (She-Male) е обиден термин, използван за транссексуални жени от порноиндустрията, но ти влагаш друго значение – т. е. един вид недовършена транссексуалност?
– Моята мечта и насоката, в която работя, е да премахна и мъжкия си полов орган и да стана транссексуална!

– Споделяла си, че при транссексуалните, от главичката на члена, който се „разфасова”, се изработват вагина и клитор – звучи доста страшно?!…
– Как се изработва вагината, мисля, че също го пише в интернет, нека не навлизам в такава подробност…

– Възможно ли е, когато напълно се превърнеш в транссексуална, да постигаш и нормални женски вагинални оргазми, а не само анални?
– Не, не е възможно, но се получава един друг вид оргазъм – душевен и психически! В крайна сметка аз вече ще съм жена.

– На каква възраст започна да правиш първите си операции и какви бяха те?
– Първо започнах с хормонална терапия на 19-годишна възраст. След това поетапно с годините приложих и скалпела върху себе си, като първо започнах с лицето си. За мене то е важна част от излъчването на една жена. Първата ми операция беше на носа и скулите, а година по-късно

се сдобих и с прекрасен силиконов бюст

Последното нещо, което наскоро съм правила, е премахването на адамовата ми ябълка, която е признак на мъжественост и това ме дразнеше. Както и най-новия си нос, с който се сдобих (за трети и последен път!), за което съм много щастлива. Тези интервенции съм извършила в специализирана клиника за транссексуални в Марсилия, Франция.

– Използваш едновременно с това и хормонална терапия – докога трябва да продължи или вечно трябва да я прилагаш? Колко струва на месец това?
– Хормоналната терапия продължава цял живот, за да се поддържа хормоналният баланс в организма. А като пари е различно, в зависимост къде живееш – в България, Германия или Франция.

– Ти сама признаваш, че ти се е случвало да спиш с мъже за пари, което си е един вид проституция. Продължаваш ли да го правиш и каква е твоята мотивация?
– Аз казах, че съм спала с мъже за пари, но не че съм проституирала – просто съм получавала по един или друг начин спонсорство. Нямам тарифа, а това ме отличава от проститутките, нали така?!…

– В България или в чужбина повече си правила секс за пари, струва ли си и какви суми конкретно си получавала?
– В България едва ли могат да си позволят да платят наистина една реална „тарифа” за една транссексуална или ши-мейл… Просто е доста висока цената в чужбина, но там хората танцуват, дефилират и не се налага да използват древната професия.

– Дълго време си живяла в Монте Карло и във Франция, а там се препитаваш с танцувалното си шоу. За постоянно ли се връщаш у нас или е временно?
– Аз продължавам да си живея в Монте Карло и възнамерявам да си остане така. Тук съм, за да се видя с роднини, приятели и да участвам в конкурса „Мис Силикон”. Исках да покажа на хората, че можем и ние, „различните“, да участваме, и то достойно. Скоро пак си заминавам, защото там си имам доста ангажименти с моето шоу, което обикаля тамошните клубове.

– Къде у нас можем да видим твоето танцувално шоу – само по гей-барове и на еротични конкурси ли?
– Танцувам във всякакъв вид заведения, в смисъл – тематични и широко достъпни. Важното за мен е да се изявявам и да забавлявам хората.

– Имаш сериозен приятел – чужденец от Монте Карло, който твърдиш, че е „нормален мъж” – каква професия има, обвързан ли е с друго семейство, има ли деца, той ли те финансира?
– Да, така е, връзката и отношенията ни са сериозни. За имена и работа няма да коментирам, не мисля, че е красиво, но ще дойде време да го представя – не е семеен и е хетеросексуален! Достатъчно изкарва, с добра професия е, напълно ме подкрепя и разбира
– какво повече да се иска! (смее се доволна – б. а.)

– Ревнувате ли се, изневерявате ли си?
– Да, ревнуваме се, но не си изневеряваме – отдадени сме един на друг и за трети няма място.

– Този „нормален мъж” защо предпочита теб, а не истинска жена?
– Аз съм си жена и той се държи така към мен…

Едно интервю на Светлана Терзиева – СЕСИЛ