Как да си направите красива прическа с фуркети?

13
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Небрежно оформените коси бяха част от пролетно-летните тенденции и ще бъдат актуални и през следващите месеци. Те не само, че са лесни за оформяне, но и са удобни, красиви и подходящи за всеки стил и повод.

Тези прически, които правят най-силно впечатление на дамите и те се стремят по-често да оформят са коковете на тила или високо вдигнати и небрежно събрана коса във формата на полумесец. Красива прическа, която ще ви покажем как да си направите. Това, което ви трябва са няколко по-малки фиби, няколко фуркета, които да са със звездички, цветя или без акцент върху тях и лак за нокти.

Разрешете добре косата и я приберете назад, все едно, че ще оформяте конска опашка на тила. Напръскайте леко с лак за коса и поставете близо до нея от двете страни на косата и по средата няколко секретни фиби. Това е необходимо, за да може косата да остане по-стабилна.

Съберете я хубаво назад и започнете бавно и стегнато да я навивате към тила. След това закрепете навитата коса с още няколко секретни фиби и фуркети. Напръскайте с лак, за да я фиксирате максимално добре. Ако навиването ви е трудно, може да си помогнете като в краищата на косата поставите дървен молив или достатъчно дълга клечка и навивате с нейна помощ.

Снимка: sheletsherhairdown.com