Вижте Русата Златка преди силикона и славата! (СНИМКИ+ВИДЕО)

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Златка Райкова определено е една от най-красивите жени в къщата на Big Brother All Stars 2013. Как обаче е изглеждала блондинката преди силикона и славата, се питат почитателите й. LifeStyleBG.com попадна на стари снимки, които сме сигурни, ще изненадат голяма част от зрителите на Big Brother.

Още от ученическите си години Русата Златка е душата на компанията. Без силикон, екстеншъни и скъпи дрехи, Златка Райкова по нищо не се различава от момичетата на нейната възраст.

Няколко години по-късно Златка решава да се пробва във фолка. Момичето от Пазарджик набързо намира още две дружки, с които заформят култовото трио „Фатално 3”. За съжаление, музикалната им кариера не потръгва. Момичетата успяват да издадат няколко песни, но силите не им достигат да преборят огромната конкуренция във фолк жанра.

Джакпотът Русата Златка уцелва през 2007, когато грабва титлата „Мис Плеймейт”. Следват корици за различни списания, участие в „Островът на изкушението” и връзки с известни мъже. В продължение на години Златка Райкова е любимка на жълтата преса. Нахлуването в личното й пространство обаче започва да й пречи и преди няколко години блондинката се оттегля от светския живот. До преди няколко седмици – когато влезе в къщата на Big Brother All Stars 2013 с намерението да покаже на цяла България коя всъщност е Русата Златка.