6 странни парфюма които ще ви изумят

1
Добави коментар
krparvan
krparvan

Днешната статия която пиша е специално създадена за 6-те парфюма които съм имал щастието да тествам, или да го наречем възможността, защото на мене лично ми идват малко странни за моят вкус.

Ако вече намирате обикновените аромати за малко странни, имате късмет, защото днес ще говорим за малко по странни парфюми, които може би са точно за вас! През последните години разнообразието от предлаганите аромати се умножи многократно ако вземаме предвид предходното десетилетие, традиционните аромати като цветни, дървесни, мускусни и плодови. Ако вие искате да усетите нещо по-различно като ухание или по скоро нещо точно определено, сигурно се чуствате големи щастливци защото в днешно време може да вкараме почти всеки аромат в бутилка като започнем от аромата на сол до утайката във винена чаша останала след като сте пили.

За да ви представим какви аромати може да откриете, за които сигурно не сте се и сещали реших да направя тази статия ’6 странни парфюма които ще ви изумят’.

6 наистина странни парфюма

1. BURGERS Flame от Burger King е един парфюм уловил духа на прясно изпечено месо в себе си. Парфюмът се предлага във вариант само за мъже.

2. STRONG CHEESE от Stilton е парфюма  от който може би е добре да стоите на страна освен ако не сте пристрастени към синьо сирене. Той пресъздава много точно именно това ухание.

3. YOURSELF е парфюм който Американска фирма започна да предлага не отдавна. Компанията разработват парфюми базирани на ДНК на своите клиенти с което те правят парфюм който да мирише точно като вас само, че по-силно.

4. CANNABIS – този аромат вече се произвежда от няколко компании и се продава с доста голям успех. Ароматът е пресъздаден много реалистично, той е малко цветен и малко по пикантен.

5. A FUNERAL HOME от Demeter perfumers е аромат който пресъздава уханието на погребален дом, точно този аромат на мен ми идва малко в повече но за любителите на екстравагантните ориенталски ухания може да им се стори добре за пробата за носене не съм толкова сигурен.

6. THE MECHANIC’S WORKSHOP е ароматът представен от японската марка Comme des Garcons известна със своите парфуми от подобен характер за мъже пресъздаващи изключително точно мириса на масло и метал специфичен за гаражите.

Това е списъкът с 6-те странни парфуми, които предполагам са ви изумили, мен ме учуди че някой се е захванал да прави нещо подобно особено аромата на Погребален Дом, но както се казва за всеки влак си има пътници.

Сподели статията в
Бутончета на сайтове, в които можете да споделите линк към тази страница.