Колко важен е оргазмът в една връзка?

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Една връзка не може без секс, но важи ли същото и за оргазма? И възможно ли е липсата му да доведе до раздяла?

Колко важен е оргазмът в една връзка? Възможна ли е връзка без секс? >>> 

Както винаги, и по тази тема гледните точки са доста, в зависимост кого попитате. Жените, които се радват на оргазъм в 99% от сексуалните си контакти, не биха могли да си представят връзка без заветното “О” поради, да кажем, причината, че партньорът им не е достатъчно опитен, сръчен, старателен и със завидни размери. Дори и сексът да е редовен и чувствата да са налице, проблемът е, че качеството на секса не е удовлетворително за всички страни, в частност за жената.

8 вида оргазъм >>> 

Други пък умишлено се стремят към секса без оргазъм, смятайки го за висша форма на емоционална привързаност. Мнозина са убедени, че дори липсата на оргазъм прави връзката по-стабилна и действа съживяващо на чувствата, докато плътските страсти остават на заден план.

Кареза – секс без оргазъм >>> 

Когато правите секс с единствената цел да се отдадете изцяло един на друг и да консумирате силната си любов и оставите настрана напрежението от мисълта за непременно преследване на оргазма, сексът е по-хубав от всякога, независимо дали е или не е придружен от оргазъм.

Всъщност именно стремежът към достигането на оргазъм често е причината за липсата му, а силното разочарование в резултат от това подхранва актьорския ви талант да симулирате оргазъм. Доколко пък това се отразява положително или разрушително на връзката е друг въпрос…

Защо мъжете симулират оргазъм? >>> Симулиран оргазъм – за и против? >>> 

А има жени, които през целия си живот не са и не могат да получават оргазъм (поради здравословни причини), независимо от това дали са с опитен мъж, с такъв, който силно ги възбужда и привлича, или са сами със секс играчка в ръка. Но това не им пречи да имат силна връзка с мъж, от която чувстват удовлетворение и която е подхранвана единствено от силната им любов.

25.11.2013/Ели Йорданова