Напишете най-интересното предложение за брак и спечелете диамантен пръстен

13
Добави коментар
pgp

Добре дошли в конкурсa – Моето предложение за брак!

Предложението от Вас, пръстенът от нас!

Търсим най-интересното предложение за брак!   1. Харесай страницата. 2. Опиши своето предложение за брак. 3. Сподели с твоите приятели и ги помоли да гласуват за теб. 4. Спечели диамантен пръстен!   Първите 20 участника с най-много гласове участват в томбола за Диамантен пръстен и други награди!

Ако сте женен/омъжена, не се отказвайте, а участвайте! Можете да спечелите пръстена, за който винаги сте мечтали.   ПРАВИЛА: За да участвате трябва да опишете най-оригиналното, креативно и интересно предложение за брак с до 500 думи. Публикувайте го в „Качи предложение“ и поканете приятелите си да гласуват за вас.

На 18 декември 2013 г. ще бъдат обявени 20-те предложения, които имат най-много харесвания (Like). На 20 декември 2013 г., в присъствието на нотариус ще бъде изтеглено чрез томбола кой ще вземе голямата награда – диамантен пръстен, както и другите по-малки багради.   ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ: Всеки потребител има право да участва само с един публикуван текст. За валидни се считат публикациите, написани на кирилица и с авторско съдържание. Победителят от конкурса печели обявената награда, а не нейната парична равностойност. Запазваме си правото всяко съдържание, което не отговаря на темата на конкурса, има обидно или нецензурно послание, да бъде изтрито. Запазваме си правото да ползваме генерираното по време на конкурса съдържание за целите на компанията.   НАГРАДИ:

Първа награда – Пръстен с диамант! Характеристики на пръстена: ●    18 карата бяло злато ●      SA Diamonds предлага и безплатна корекция на размера на пръстена   Характеристики на камъка: ●    Големина: 0,13 ct ●    Цвят: F ●    Чистота – VVS2 ●    сертификат на диаманта от международна гемологическа лаборатория – IGI (International Gemological Institute) ●    втори сертификат, издаден от фирмата за качеството на цялото изделие.   Втора награда на конкурса е ваучер на стойност 200 лв. (двеста лева) при покупка от магазина на „София-Антверпен Диаманти“ ООД.   Трета награда на конкурса е ваучер на стойност 100 лв. (сто лева) при покупка от магазина на „София-Антверпен Диаманти“ ООД.

Краен срок за участие: 15 Декември 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.