Пацо срина със земята Джийсън Брад Люис и Пенка!

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Култовият брадър Панайот Кючуков – Пацо срина със земята новите съквартиранти от къщата на Big Brother All Stars. Пацата даде цветущи определения за всички звезди в шоуто, а хапливият му тон засегна най-вече Пенка и Джийсън Брад Люис, видя LifeStyleBG.com.

„Джийсън е хомобандита в къщата. Обича негово височество х**, а ако му го покажа…” с тези думи Пацо откри новата си рубрика в предаването на Венета Райкова „Стаята на Пацо”. Брадърът обяви, че лично се познава с Джийсън Барад Люис. Двамата се засичали по време на снимки в телевизионно студио и още оттогава певецът не му е направил добро впечатление.

Съучастничката на Джийсън в къщата на Big Brother All Stars Пенка също  не бе пожалена от критиката на Пацо. По думите му миската е „мършава, грозна, зъбата и ушата”. „Участваше в един конкурс „Мис големи зъби” ли беше?”, попита Панайот Кючуков и подчерта, че няма нищо против ромите. Единственото положително за Пенка било, че ще вземе някой лев от хонорара си в шоуто.

Останалите съквартиранти също не бяха пощадени от критиките му. Участниците обаче на които къщата на Brother All Stars 2013 ще им се види тясна, ако той влезе са Денди, Джийсън и Пенка. А дали Пацо отново ще получи покана?