Ето ги дъщерите на Цветелина Бориславова (СНИМКИ)

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Ралица и Веселина Абаджиеви са голямата гордост на банкерката Цветелина Бориславова. Момичетата са родени по време на брака й с бизнесмена Стефан Абаджиев, с когото се разделят преди години. По ирония на съдбата Цветелина започва връзка с Бойко Борисов, а Стефан се жени за бившата съпруга на Бойко – Стела.

 

Към момента в България живее по-малката щерка на Цветелина Бориславова Веселина. Името й нашумя покрай връзката с мургавия борец Мартин. В продължение на години банкерката се опитваше да „налива мозък” на непокорната дама. За да прекрати веднъж завинаги връзката на Веселина и Мартин, Цветелина дори наложила ултиматум на дъщеря си, разкрива „Всеки ден”. Според изданието, условието красавицата да се радва на солидна финансова издръжка било именно да зареже приятеля си.

Уговорката била спазвана само няколко месеца, в които Веселина Абаджиева успяла да промени външния си вид, правейки си корекции на устните и скулите.

Ето я Веселина преди и след корекциите (Сн: „Всеки ден”):

За голямата щерка на Цветелина Бориславова Ралица обаче се знае малко. От дълги години момичето живее в САЩ с баща си. Ралица Абаджиева е доста амбициозна. Завършва „Маркетинг и продажби” в американски университет и вече няколко години работи във формата на баща си.

Ето я и Ралица (Сн: „Всеки ден”)