Дизайнерски подаръци за ценители » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ако сте ценители на лукса или имате близки хора, които биха оценили скъп подарък ви предлагаме две страхотни идеи, които са сред новите творения на известни модни къщи.

Първото предложение за стилен подарък е луксозен комплект за игра „5 в 1″ от Ralph Lauren. Той е помислил за всички любители на игрите и хората, които искат да прекарват повече време с приятелите си. Дизайнерът създаде изискана кутия, която съдържа шах, дама, морски шах, табла и покер. Комплектът е направен от кристал и сребро, а опаковката е от черна кожа и орехово дърво.

Вижте повече игри на марката ТУК.

Второто предложение е за любителите на сладките изкушения. То носи емблемата на Armani – марката, която свързваме с елегантността. От бранда пуснаха на пазара изискана бонбониера, наречена „Armani Fondente“.  Шоколадчетата са направени от най-добрите видове какао, а опаковката е супер луксозна.

Бонбониерата е на „скромната“ цена от 120 евро и включва четири вида изкушения: Struttato с богат и силен аромат; Vellutato с вкус на нежна ванилия; Elegante представлява микс от тръпчиви аромати; Contemporane е смес от тютюн и дърво с нотка свежи плодове.