ВАРНА: Дълготрайно Ламиниране на коса с Агран – за блясък и защита от Fashion Studio!

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Ламиниране на косата е днешната истинска вълшебна пръчица за красота при жените, живеещи в съвременните градове, където състоянието на косите се влияе негативно от от агресивната околна среда. Ламинирането e един нов метод за заздравяване и възстановяване структурата на косата. 

При ламинирането на косите се нанася специално вещество, което покрива всеки косъм със защитно покритие, като в резултат косата, като цяло, е защитена от  замърсения сух въздух, от вятъра, от въздействието на слънцето, като при това  диша. 

Процесът на ламиниране придава супер-блясък, еластичност и защитава цвета на Вашата коса!

Процедура в четири стъпки:

Нанасят се масла чрез фрикция, (престой 15 мин със шапка), косата се измива със специален шампоан, който нежно почиства и възстановява хидратацията. На влажната коса се нанася дълбоко регенерираща маска Арган – хидратира, трайно реконструира и подхранва. Маската въздейства минимум 5 минути. Косата се изплаква и се вкарва в дълбочина масло от Арган. За максимален ефект на ламиниране косата се обработва със фолио и преса, специална професионална иновация, която действа на молекулярно ниво и вкарва активните натурални агенти от продуктите с арган до сърцевината на косъма. Следва оформяне със сешоар. Ефектът трае 20 дни или 3-4 измивания.

Ламинатът заравнява неравностите и травмите на косъма, особено изразени при сухите и изрусени коси, като неговата гладка повърхност придава изключителен блясък на косата;

Всеки косъм се удебелява с около 10% в резултат на допълнителния слой, като съответно и обема на косата нараства със същия процент.

Условия
Предварително записване на час на телефон 0876 911 778;За да използвате услугата, задължително представете вашия разпечатен ваучер в салона;След изтичане на офертата имате възможност до три дни да платите вашите заявени ваучери;Виж всички условия на www.Kolektivni.bg