Недялко е съсипан: Биг Брадър го изрита!

17
Добави коментар
Vaniliya
Vaniliya

Недялко разигра истински театър при напускането на къщата на Биг Брадър Ол Старс

Недялко не получи подкрепата на зрителите на Нова Тв, въпреки че много се надяваше в противното. Той бе сред номинираните за изгонване и не успя да се пребори със Златка Райкова, Киро Скалата и Джийсън Брад Люис.

Недялко е съсипан!

Бизнесменът получи най-малко гласове в своя полза и въпреки симпатиите на водещия Ники Кънчев, напусна шоуто. Той не успя да скрие сълзите и разочарованието си на тръгване и както винаги, дръпна сърцераздирателна реч на съквартирантите. Нямаше как да се вмести в 1 минута, която се дава на всеки брадър да напусне Къщата.

Недялко беше убеден, че няма конкуренция в Биг Брадър Ол Старс, но зрителите решиха друго. Не го спасиха нито чувството за хумор, нито атракциите, които непрекъснато спретваше за съквартирантите.

Русата Златка изненадващо получи най-много гласове, макар на Джийсън да не му се вярваше. Графичният дизайнер беше убеден, че моделката ще напусне шоуто. Тя обаче остана и то с най-голяма подкрепа на зрителите.

Явно в този формат красотата ще води над простотията. Това показват последните елиминации. Зрителите предпочетоха красивото лице и пищни форми на Златка Райкова пред забавния и очарователен Недялко.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

Недялко е съсипан: Биг Брадър го изрита! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари