Принц Уилям завижда на Хари

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Да, понякога дори и между двама братя може да се прокрадне завистта. Когато говорим за принцовете Уилям и Хари обаче, трябва да знаем, че при тях не става дума за злоба, а за съвсем невинно желание да си разменят местата за малко.

 

Принц Хари ще замине на благотворителна експедиция до Южния полюс и както изглежда Уилям е готов на часа да се сменят. Защо ли? „За да избяга от плачещото бебе“, това сподели по-малкият му брат, смеейки се. Очевидно бебето е малкият принц Джордж, който макар и само на 4 месеца е доста гръмогласен.

 

За жалост на Уилям и за радост на съпругата му Кейт, херцогът на Кеймбридж няма да замени брат си в авантюристичното му начинание. Хари пък се прояви като истински герой, след като не се отказа от експедицията дори и след като си счупи един от пръстите на крака.

 

29-годишният принц се пошегува, че травмата му е била с цел да се отърве от пътуването, но нараняването му е било толкова нищожно, че опитът му се оказал прекалено жалък. Хари обясни, че в началото, принц Чарс, бил наистина е разтревожен за него, но накрая се е поуспокоил, защото Южният полюс е далеч по-добра дестинация от Северния.

Етикети: принц Уилям, принц Хари, Принц Чарлс