Катя от „Ритон“ показа „ритонките“ си за Playboy

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Катя от дует „Ритон“ демонстрира прелестите си, които се мерят в сутиен с чашка G, върху корицата на новия брой на сп. Playboy.

За фотосесията 55-годишната певица е дискретно разсъблечена, а не напълно гола, пише в. „Труд“.

Докато ме снимаха, Здравко, който беше на терена, ми каза: „Явно не съм сбъркал, а съм се оженил за точната дама“, споделя певицата.

Тя се съгласила да позира не само защото броят е специален, но и защото видяла как са правени подобни издания на списанието в чужбина. Една от кориците, които допаднали, била на Моника Белучи в Италия. Снимките на Катя приключили за ден.

Гримът е дело на Аделина Цанева, а фотограф е Ивайло Станев. За декор ползвали студио, което в очите на Катя било „огромно хале“, но добре отоплено.

Певицата твърди, че изобщо не се е притеснила, а и е свикнала да позира пред камера. Щеше да е цинично Катя да е разкрачена и разхвърляна, обяснява още деликатната фотосесия Христо Запрянов.

В сайта на „Плейбой“ ритонката е наредена на 5-о място в ранглистата на най-сексапилните зрели жени по света и у нас, като го дели с Деми Мур. От изданието напомнят, че навремето даже имаше и виц за надарената певица:

„Каква е основната мерна единица за големина на дамски бюст?“, а отговорът бе „Един ритон!“ .

Докато Катя позирала, съпругът и сценична половинка Здравко пък дал интервю за списанието и така „кръгът се затворил“.