Infinity Blade с отлична графика дори на стари iPhone-и (jailbreak)

20
Добави коментар
wweb
wweb

Качеството на графиката е в основата на всяка добра видео игра. Но, за нещастие старите iPhone-и не притежават капацитета на устройствата от последно поколение, което ги прави с една идея по непроизводителни. А, това може да разочарова притежателите им, защото страхотни iOS заглавия като трилогията Infinity Blade, не изглеждат дотам страхотни.

Джейлбрейк инструмента „IB Graphics Selectopr“ ни дава повече възможности над функционалността на Infinity Blade, като ни позволява да контролираме графичните настройки на играта, в зависимост от модела iPhone, с който разполагаме.

 

IB Graphic Selecotr ни въоръжава с графични преференции за:

* iPhone 3GS * A4 * A4 iPad * A5 * A5 iPad * A5X iPad * A6 * A6 iPad * A7 * A7 iPad

 

Но само защото има настройка „A7“, това не значи, че трябва да притежаваме устройство с A7 процесор, за да нагласим графиката именно в този режим. В действителност разработчиците отбелязват, че дори да имаме iPhone с A5 чипсет, можем да изберем опцията „А7“, което ще позволи на Infinity Blade III да работи с честота 60 FPS (т.е. 60 кадъра в секунда).

 

 

С помощта на въпросния jailbreak инструмент ще имате ръчен достъп на управление над качеството и производителността на Infinity Blade I, II и III върху различни устройства. IB Graphics Selector е наличен безплатно в хранилището BigBoss на Cydia. Разбира се, трябва да имате джейлбрейкнат iPhone, iPad или iPod touch.

 

А, добрата новина от последните секунди е, че първата част на Infinity Blade става безплатна заради Черният петък в САЩ.