Anna Sui погледна към Emma Watson

1
Добави коментар
mikanikova
mikanikova

Anna Sui каза че иска да облече Ема Уатсън

ANNA SUI може и да е голяма модна къща в Ню Йорк и да облича известни личности като Оливиа Палермо, Алекса Чунг, но все още има звезди които модната дизайнерка иска да облече и впечатли със своите модели, признава тя.

„Никога досега не съм обличала Ема Уатсън или пък Адел, които искам да облека във своите дрехи.“ каза тя. „Също така наскоро представих мъжка линия и първият ми клиент бе Ник Родс от Дюран Дюран и Мик Джагър, точно когато водеше На живо в Събота. Много се надявам новата колекция да привлече младото поколение рок звезди.“

Sui основа своята марка през 1981-ва година, сбъднала мечтата си да бъде дизайнер, която е имала още от четери годишна възраст. През 90-те години находчивата дизайнерка удря пазара на далечният изток с което марката се развива доста устремено.

„Светът сега е изключително глобализиран и аз съм много горда, че успях да стана част от него.“ казва тя. “ След появата на Футболът в Азия преди няколко десетилетия света започна да се появява и в източният континет, появата му беляза откриването към света и с това интереса към всичко светско се увеличи многократно. Европа и Америка са установени от много години модни центрове, но сега има толкова много по малки страни които се развиват в тази насока, че няма да е учудващо картината да се промени в следващите години“

„Аз имам най-хубавата работа в света, защото всичко с което се занимавам е нещо което ме вълнува и съм обсебена от него. Аз мога да вложа всичките си усилия в него и това да се види от всички,“ каза тя.