Два дни до концерта “12 години Планета ТВ“

15
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Спектакълът по случай 12-тата годишнина на ТВ Планета ще се проведе на 28-и ноември в Зала №1 на НДК. Режисьорът на концерта ще бъде Станислав Терзиев.

Харесай страницата ни във Facebook

Той е подготвил запомнящо се шоу, изобилстващо със светлинни и пироефекти, много пируети и оригинална хореография на балетите.

На сцената ще излязат над 30 изпълнители от музикална компания „Пайнер“, сред които Андреа, Борис Дали, Галена, Глория, Илиян, Малина, Мария, Галин, Ани Хоанг, Крум, Мария Петрова, Даяна, Пламена.

Честта да открие събитието е отредена за Джена. Людмил Иларионов – Люси, също ще участва, но този път като изпълнител. Дебют на голямата сцена ще направи Надя Казакова, която ще изпълни пресничкия си сингъл „Хора като вас“.

Яница също ще представи най-новата си песен „Нито минута“, а Тони Дачева – „Огън и вода“. Магда пък е избрала хита си „Достъп забранен“.

По предварителна информация Константин и Цветелина Янева ще изпълнят дуетната си песен „До безумие“, а Роксана ще излезе на сцената с Лоренцо, сина на Софи Маринова, за парчето „С „О“ започваш“.

Ивана и Емилия ще изненадат почитателите си с нови песни. Концерта ще бъде закрит от Анелия и Преслава, която също ще представи новия си проект.

На сцената няма да се появят предварително обявените в афиша Милко Калайджиев, Татяна, Теди Александрова и Джамайката, които са имали нерегламентирани концертни участия в клубове. Те са пропуснали да се отчетат на продуцентите си, което е в разрез с договорните им отношения и от музикалната компания са решили да ги санкционират, като оттеглят поканата за участие на концерта.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)