Саманта Фокс или първият сексуален блян на българина (СНИМКИ)

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Имаме честта, брато, да ти представим Саманта Фокс. Англичанката, която се превърна в първия мъжки блян на българина. Помним я от времето, когато бяхме деца и ни ставаха пишките за първи път щом я виждахме. Психолози ни казаха, че ни е привличала тогава заради големите цици, тъй като момчетата като малки имат слабости именно към гърдите. Психологът го отдава на това, че сме сучели от майките си и затова толкова мъжете си падат по едрогърди мадами. Чак ни спадна ерекцията, когато го чухме, но няма значение. Саманта Фокс, брато! Ебати мадамата!

Памела Андерсън пасти да яде! Фокс е родена през 66 г. и може би е набор на майка ти. Обещаваме, че повече за майки няма да споменаваме. Ще обърнем внимание на бащите. Именно те припадаха като видеха Фокс, търсеха като луди нейни плакати и снимки, а след това ги слагаха по шкафове, секции, гаражи, кръчми, коли, тирове, багери, трактори, линейки и автобуси. Във всеки дом имаше радио точка Веф и снимка на Саманта Фокс! Питай баща си. Може да пази нейна снимка още в портфейла си.

Иначе Саманта е диско дива, демек певица, и сластен модел. Тя се снима полугола от 16-годишна, а през октомври 96 г. краси и корицата на “Плейбой”. Неин е хитът ” Touch Me” (I Want Your Body), който със сигурност си слушал. Повече няма да се оливаме с текст, ще го направим в снимки. А, да. Щяхме да забравим най-важното – Саманта Фокс е обратна. Точно така! Тя е лесбийка. Ебати тъпото.