Ана Пападопулу като зимна булка » Моден свят

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Независимо от студените дни този сезон, красотата на булчинската рокля се разкрива от ефирни материи, женствено открити рамене и романтични акценти. Лице на зимния брой на сп. БУЛКА е Ана Пападопулу. Пред обектива на Диляна Флорентин, тя застана облечена в рокля от брюкселска дантела в японски стил. Моделът е в актуалния за сезона цвят визон и е дело на дизайнерката Нури Димитрова за NUR Atelier.

Освен че Ана Пападопулу влезе в ролята на булка за корицата на зимния брой на изданието, тя даде и кратко интервю. Около приготовленията с прическата и грима за фотосесията, актрисата сподели пред Виолета Цачева от екипа на списание „Булка“ и още любопитни неща за самата нея, театъра и киното.

– Ана, какво ти дава сцената, ролите? Вживяваш ли се в съдбите на героините, които пресъздаваш?

– Актьорската професия е голяма привилегия, защото дава възможност да избягаш от себе си за няколко часа. Но след спектакъл животът продължава какъвто си го оставил. Не съм от актьорите, които продължават да играят след представлението. За мен двата свята са напълно разграничени и не ми допада мисълта да ги смесвам.

– Театърът или киното – къде се чувстваш по-добре?

– И на двете места! Но, истината е, че за актьорите в България истинският „дом“ е театърът. Не защото не искаме да имаме две „къщи“ и да сме снимащи артисти, а просто защото у нас кино се прави много по-малко, отколкото театър.

– Твоята най-вълнуваща роля до сега и какво мечтаеш да изиграеш?

– Това е въпрос, който често ми задават и аз все още нямам отговор. Обичам работата си и ми доставя удоволствие да работя с различни режисьори и актьори. Екипът е водещ за мен и естествено самият текст.

– В реалния живот си била вече булка. Кои са ценностите, на които държиш в любовта и какво е за теб семейството?

– Единството и подкрепата. Верността и взаимността.

– Когато си с професия артист, случва ли се да играеш роли и у дома?

– Никога, когато се прибера. Дори рядко говоря за работа у дома.

Фотосесията Inspiratrion представя образа на зимната булка – класиката в бяло триумфално се завръща, заедно с подчертаната индивидуалност, малките детайли и аксесоарите.

За перфектната празнична визия списанието ви разкрива кои са най-новите козметични изкушения, какво е посланието на парфюмите и няколко истории с ароматно вдъхновение, а френски стилист съветва какъв да бъде изборът на подходящи прическа и грим. В броя ви очакват идеи за сватбената декорация, тортата, подаръците и как да организирате тържество, за което после дълго да се говори. От рубриката „Булки споделят с БУЛКА“ 20 истории ще вдъхновят булките на 2014-та.

Фотография: Диляна Флорентин

Асистент фотограф: Вергиния Янчева

Модел: MagdalenaM@Ivetfashion

Коса: Георги Петков

Грим: Виктория Стефан за Shiseido

Бижута: Фортуна