Магия за богатство | Интернет портала на българската жена – jenata.org

1
Добави коментар
milk1
milk1

Искате ли да поканите богатството в дома си. Можете да го направите с един ритуал, който е магнит за пари.

На растяща Луна пригответе седем „медни“ монети (от 1 до 5 стотинки), поставете ги на чинийка без рисунки, посипете ги с пшенични зърна. Задължителното условие е само едно – зърната да са пресни, че да могат да покълнат. Покрийте зърната и монетите с натурален плат или марля, сгъната на няколко слоя, полейте с хладка вода и оставете на осветения перваз на прозореца.

На всеки три дни по едно и също време поливайте „разсада“ с топла вода, като казвате: „Майко пшеница, ти храниш и млади, и стари, и бедни, и богати. От зърно даваш и десет, и петнайсет, и двайсет. Дай и на мене, Божия раб, пари да се родят като тази пшеница. Както тя денем и нощем расте и гладен няма да ме остави, така нека и парите ми растат и ме хранят. Благослови, Господи. В името на Отца, и Сина, и Светия дух. Амин“.

Изчакайте да покълне пшеницата и чак тогава извадете монетите, а зрънцата пресадете в глинена саксия и оставете на перваза. Ушийте специална торбичка, в която да поставите монетите. Нека те винаги бъдат с вас, където и да ходите.

Късмет!

Снимка: img.wikinut.com Автор: Stefi

Магия за богатствоРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)