Една Вълнуваща Приказка за Коледа (ВИДЕО)

8
Добави коментар
si111
si111

Приказка за Коледа, която разказва една красива история за приятелството.
Коледа няма да е Коледа без празничните обеди и вечери, свещи и вино, без приказките и подаръците от близки и приятели.  А какво е Коледа без реклама, която докосва сърцето ти. Тази година британският универсален магазин John Lewis както всяка друга Коледа, има мисията да размекне душата, дори на най-коравосърдечния скептик и да я изпълни с Коледен дух. Клипчето, вдъхновено от Disney, направи вече своя телевизионен дебют, а в youtube достигна близо 9 000 000 посещения. В него се  разказва историята на един заек, който искал на Коледа да бъде с най-добрия си приятел, мечката.

Веднага, след като първата снежинка паднала и се приземила на носа на мечката, заека се почувствал тъжен, защото осъзнал, че приятелят му скоро ще заспи за много дълго време, така че, както обикновено, ще пропусне магията на Коледа. Мечката също много искала да бъде със своя приятел, но зимния сън отнел силите и и тя изчезнала в пещерата си. 
Докато мечката спяла, всички други животни в гората се суетели ентусиазирани и щастливи, защото големият ден наближавал. Единствен заекът бил тъжен и непрестанно мислел, с какъв Коледен подарък да изненада мечката и как да направи така, че да бъдат заедно на Коледното тържество.

Вижте прекрасното клипче и разберете, дали заека е успял да бъде с най-добрия си приятел на Коледа!

Една Вълнуваща Приказка за Коледа (ВИДЕО) 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари