10-те най-секси блондинки в света

30
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Публикувано от admin на 23.09.2012

С влизането на русото изкушение Памела Андерсън в къщата на родния „VIP Brother“, определено резултатът в битката „Блондинки срещу Брюнетки“ се увеличи с точка в полза на златокосите дами. Още откакто вечната сексбомба Мерилин Монро се превърна в икона за красотата и съблазънта, русото винаги е било на мода и почит. Скорошна американска класация състави списък с най-сексапилните съвременни руси жени – не само сред холивудските знаменитости, но и от модния подиум и музикалната сцена. Ето 10-те най-сексапилни блондинки в света.

Виж още: 10 малко известни факта за Мерилин Монро 10 от най-стилно облечените личности за 2012 г.

10. Джени Маккарти Американската актриса и модел засне секси фотосесия за новия брой на „Playboy“. Tоп моделкаta, която през ноември навършва 40 години, се появи на корицата на еротичното издание без дрехи. Това е седмата й еротична фотосесия за мъжкото списание. „Горда съм с тази фотосесия. Снимките са много елегантни и класически. Имах впечатление, че ме снимат за списание „W“, а не за „Playboy“. Снимките се оказаха наистина скромни и стилни“, сподели моделът. „Обичам „Playboy“, защото в него мога да видя само красиви жени и нито един анорексичен модел“, обясни Маккарти. Нейни са думите, че сексът с жена с прекрасни форми е голям плюс в днешно време.

9. Бруклин Декер Съпругата на тенисиста Анди Родик – супермоделът Бруклин Декер – се появи в уникален тоалет на премиерата на филма „Бойни кораби“ в Токио. Тя е известна най-вече като модел на бански костюми, но сега хубавицата реши да се пробва и като рекламно лице на бельо.

8. Джулиан Хог Тя е професионална американска танцьорка на бални танци и кънтри певица. Става известна с двукратната си победа в шоуто на ABC „Dancing with the Stars“. Джулиан Хог е едва на 21 г., а АВС я обявява за една от най-добрите танцьорки на планетата. Ние пък гласно ще я обявим за едно от най-сексапилните парчета на планетата. Освен всичко тя пее страхотно и албумът, който издава през 2008 г. беше продаден в над 320 000 копия.

7. Гуинет Полтроу Холивудската звезда смята, че качественият сън през нощта е изключително важен за добрия външен вид. В интервю за Радио Сириус наскоро тя признава, че когато не е достатъчно отпочинала се отразява на външността й. 39-годишната Полтроу допълва, че пие много вода и не пропуска сутрешното си кафе с мляко, и се стреми да си набавя всички необходими витамини, за да поддържа младежкия си вид.

6.  Тейлър Суифт Тейлър оглави класацията на сп. „Forbes“ за най-високо платена знаменитост под 30 години. Певицата е с приход от $ 57 млн., спечелени от май 2011 г. до май 2012 г.

5. Чарлийз Терон Вече втора година тя е гласната и негласна кралица на Червения килим във Венеция. Марак и да не взима награди. Миналата година участваше с малка роля в много силен филм – „Долината на Давид и Голиат“, а тази – с много силна роля в страхотен филм – „The Burning Plain“ на Гилермо Ариага, сценаристът на „21 грама“ и „Вавилон“, който прави ярък дебют като режисьор. Чарлийз, Ким Бейсинджър и младата Дженифър Лоурънс са в главните роли в този филм и са наистина много добри.

4. Бар Рафаели Израелският топ модел участва в много реклами в родината си, но международната й слава идва след нейната поява в каталози на „Кастро“ и „Пилпел“. Невероятният й външен вид я прави желан модел за повечето списания. Бар Рафаели печели титлата „Модел на годината“ за 2000 г. и 2001 г. Тя е избрана за рекламно лице на модната верига „Renuar“ и се появява в техните каталози за лято 2002 и зима 2003. Бар Рафаели участва в редица международни кастинги и скоро получава покана да се снима във френското списание „Ел“. Самата тя определя изданието като трамплин за световната й слава. Нарастващата известност носи все по-големи успехи на израелския модел.

3. Рийз Уидърспуун Рийз е един от основните доводи в полза на твърдението, че мъжете предпочитат блондинки. В „Професия блондинка“ тя е руса, малко наивна (но всъщност умна) и много секси. И розова. В новия си филм тя обаче е съвсем различна. Няма я облечената в розово чихуахуа, няма ги високите токчета, няма го лекият сюжет. Историята е за тероризъм, предаване на заподозрени терористи, затвори и т.н. Освен всичко Рийз е известна като най-добре платената холивудска актриса.

2. Жизел Бюндхен Лице на най-прочутите марки в света, обявена за „най-могъщия супермодел“ и „най-красиво момиче на света“, определяна като национален герой на Бразилия, редом с Пеле… Това е съвсем малка част от приказната история на бразилската красавица. Жизел Бюндхен е родена през 1980 г. в Бразилия. Тя разказва, че като малка е била толкова висока и слаба, че всички са я наричали „Олив Маслинката“ (героинята от анимационния филм „Попай Моряка“).

1. Блейк Лайвли Красавицата привлича не само с перфектни форми, които показа на голи снимки преди известно време, но още с моден усет, а и с талант. Блейк стана популярна не само с ролята си в тийн сериала „Клюкарката“, но малко след това тя се изяви във филмите „Градът“ и „Зеленият фенер“. Златокосата красавица имаше връзка с Леонардо ди Каприо, но сега е щастлива в обятията на друг актьор – Раян Рейнолдс.

Коментари

коментар(а)